Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az eddigieknél is ütősebb trailert kapott a Wolfenstein: Youngblood

Az eddigieknél is ütősebb trailert kapott a Wolfenstein: Youngblood

Tech & Tudomány

Az eddigieknél is ütősebb trailert kapott a Wolfenstein: Youngblood

Tech & Tudomány

HG 08:30

Javában zajlik az E3 Los Angelesben, ahol a Bethesda most sem aprózta el a dolgokat, és sorra ontják a közeljövőben megjelenő játékaikhoz a kedvcsinálókat. És ha már a Doom Eternal nagyot szólt, akkor most a Wolfenstein: Youngblood-tól legalább annyira elállhat a lélegzetünk.

A júliusban megjelenő Youngblood ugyan csak egy spin-off rész lesz, ám a látott videók alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy az eddigi részeknél is talán ütősebb akciójelenetekre számíthatunk, és a finomkodásnak még csak hűlt helyét sem találjuk majd.

1980-at írunk, amikor is Blazkowicz ikerlányait irányítva Párizs városát tisztíthatjuk meg a náciktól kooperatív módban, és a brutális harcjeleneteket elnézve, nem kizárt, hogy még a korosodó fater is csak szájtátva bámul majd.
 


Az tény, hogy valószínűleg egy cseppet sem fogunk unatkozni a játék során, a látványra pedig egy rossz szavunk nem lehet. Egy barátunkkal kooperatív módban játszva lesz tökéletes a móka, de ha erre nincs lehetőségünk, természetesen egyedül is nekivághatunk a zúzásnak, ebben az esetben a gép irányítja a másik lánytestvért.

A lövöldére pedig már sokat nem is kell várnunk, a Youngblood július 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switch-re.

Borítókép: Steam