promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így működik a DriveNow
Borítókép:  DriveNow offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mered még kipróbálni a szolgáltatást? Nem gond, a Totalcar stábja megtette helyetted.

Már elérhető Budapesten a legújabb autómegosztós szolgáltatás, vagyis a DriveNow. Ezek egyre népszerűbbek lesznek, mi sem mutatja ezt jobban, hogy a BMW-csoporthoz tartozó alkalmazás már a harmadik lesz hazánkban. Eddig a Mol Limo-val, illetve a Greengo-val találkozhattak a felhasználók.

A DriveNow-nak több mint négymillió felhasználója van. 30 nagyvárosban vannak jelen 20 ezer autóval, ezekből 3200 elektromos. A cég nyolc modellel és 240 járművel indítja a szolgáltatást, köztük 40 elektromos BMW i3-assal. Lesz még MINI Cabrio, 3 és 5 ajtós MINI Cooper, BMW X1, BMW 2-es Active Tourer, valamint a BMW X2 és a BMW 1-es sorozatával is találkozhatunk.

Egyértelmű, hogy a felhasználók többsége először nem csak bizalmatlan, de kicsit fél is az ilyen szolgáltatásoktól. Hiába írják le részletesen a weboldalon, hogyan kell használni. Sokszor jobban szeretünk rákérdezni valamelyik barátunknál, hogy mik a lépések, és persze milyen tapasztalatai voltak a dologgal kapcsolatban.

Most a DriveNow-t a Totalcar csapata kipróbálta helyettünk, és be is mutatják, hogy nincs okunk az aggodalomra. Persze azt már saját magunknak kell kitapasztalni, hogyan tudjuk a leghatékonyabban használni.

Aki hiányosságot érez abban, hogy mi a teendő, ha esetleg koccanunk az autóval, az ide kattintva talál erről több infót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás