Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkaptuk végre a Mortal Kombat launch trailerét is

Megkaptuk végre a Mortal Kombat launch trailerét is

Tech & Tudomány

Megkaptuk végre a Mortal Kombat launch trailerét is

Tech & Tudomány

HG - 2019.04.21. 20:21

A Mortal Kombat 11 jövő heti megjelenése előtt további két, igazán látványos videóval próbálja felcsigázni a Mortal-rajongókat a Netherrealm Studios, így most megtekinthetjük a régi főboss, Shao Khan bemutató videóját, illetve a játék szemet - és fület gyönyörködtető launch trailer-ét is.

Shao Khan most sem hazudtolja meg magát, brutális, kegyetlen, és erősebb, mint valaha. A Mortal Kombat 11 megjelenése előtti bemutatóban láthatjuk, ahogy harcos ellenfeleit könnyűszerrel péppé veri harci kalapácsával, majd a legvégén az elmaradhatatlan és abszurd kivégzési rituáléját csodálhatjuk meg, ahol éppen a Mortal Kombat istensége, Raiden válik fejvesztetté nem mindennapi módon.
 


A launch trailer-re pedig aztán végképp nem lehet panaszunk, látványos és lendületes, mint ahogy azt többnyire korábban is megszokhattuk. Felvonultatják benne a legtöbb ismert karaktert, ráadásul hosszú idő után elővették a széria klasszikus zenéjét, és kellemesen felturbózták azt. Remélhetőleg nem csak az előzetesbe tették bele, hanem felcsendül majd a játék során több ízben is, mert kifejezetten jó volt hallgatni.
 


Most már tényleg csak néhány napot kell kibírni és ismét a virtuális küzdőtéren találhatjuk magunkat.

Borítókép: MMOExaminer