Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Na, vajon ki a legnagyobb gamer a világon?

Na, vajon ki a legnagyobb gamer a világon?

Tech & Tudomány

Na, vajon ki a legnagyobb gamer a világon?

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 22:02

Te lennél az? Tévedsz, mert a Guinness megtalálta a legnagyobbat.

Én is megtartottam a régi CD-s játékgyűjteményemet emlékbe, de túl sok mindent nem fogok tudni vele kezdeni, ha csak nincs kedvem retrózni néha, de hát arra sajna nincs idő. Jó lenne visszamenni a múltba, amikor még lehettem kicsit kocka.

Nekem körülbelül 10 darab játékom van, akad olyan ismerősöm, akinek egy teljes polcnyi. Na, az nálunk már kockának számít. Azonban senki sem fogja tudni lepipálni a Texasban élő Antonio Monteirot, akinek 20 139 darab videójátéka van. Ez nem meglepő módon Guinness-rekordnak számít. Nála nem lenne béna csajozós szöveg az, hogy „helló, megmutassam a játékgyűjteményemet?”

Antonio több szobán keresztül mutogatja a videóban, hogy miket szerzett meg az idők során. Rengeteg konzol van, amire az összes kiadott játék megvan neki. Emberünknek a rekordhoz nyolc napig kellett számolgatnia a gyűjteményét – kicsit abnormális, de elképesztő dolog is ez egyben.

Hogy tetézzem a dolgot, Monteirónak vagy 100 konzolja van, például 10 különböző Xbox 360. Szóval nem, nem te vagy a legnagyobb gamer a világon, ez a cím már elkelt.

Borítókép: YouTube