promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annál is drágább lesz Samsung összehajtható mobilja, mint gondoltuk
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig csak pletykák szóltak arról, hogy valószínűleg, a Samsung még idén megjelenő, korszakalkotó telefonja lesz az eddig legdrágább készülék, most azonban beigazolódni látszódnak a híresztelések.

Ugyan a Samsung volt az első gyártó, amely bejelentette, hogy egy új technológián, az összehajtható kijelzős mobilkészüléken dolgoznak, azóta már számos másik vállalat is bejelentkezett a korszakalkotó fejlesztéssel, így többek közt a Huawei és a Motorola is.

Arra számítani lehetett, hogy rendesen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, ha a jövőben egy ilyen típusú telefont szeretnénk vásárolni, mert az előzetes spekulációk szerint is olyan 1000-1500 dollár körülire taksálták az árukat. Most azonban, a TuttoAndroid mobil hírportál jelentése szerint, az összehajtható Samsung Galaxy Fold ára eléri a 2000 dollárt is, azaz nem kizárt, hogy jóval több mint fél millió forintba fog kerülni.

Érthető, hogy az új technológia bevezetése miatt magasabb árfekvésre kell számítani, mint a mostani csúcskészülékek esetében, azonban ekkora árnövekedésre nem sokan számítottak. Ráadásul úgy, hogy egyelőre vajmi keveset lehet tudni a még fejlesztés alatt álló telefon tényleges specifikációiról.

Egyelőre annyit tudhattunk meg a gyártótól, hogy az előlapra 4,5 colos, 840x1960-as felbontású kijelző kerül, belülre pedig egy 7,3 colos, 1536x2152-es, illetve 2 darab 2190 mAh-s akkumulátor fogja biztosítani az energiaellátását.

További részleteket a Samsung Unpacked rendezvényén tudhatunk meg a Galaxy Foldról február 20-án, továbbá itt mutatják be először a Galaxy S10-et is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás