promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító! Őrült bűnöző lopott cuki majmokat az állatkertből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A majmokért betegesen rajongó férfit még a börtön sem képes eltántorítani, ugyanis egyelőre tartósan a rácsok mögött maradhat. Azonban Davion Irwin megígérte, hogy nem fog leállni és folytatja a tolvajlást.

A 24 esztendős Irwin múlt kedden buktatta le magát, miután a dallasi akváriumban furcsa kérdéseket tett fel az állatokkal kapcsolatban. Továbbá a hely ott dolgozói tudták, hogy egy hasonló fiatalembert köröz a rendőrség egy közelmúltbeli, állatkerti rablással kapcsolatban. A rendőrök időben kiszálltak a vízi világhoz, és gyorsan le is csukták a fiatalembert. Persze megjutalmazták egy 25 ezer dolláros óvadékengedéllyel, ám egyelőre esélye sincs, hogy ezt bárki kifizesse érte.

Irwin elmesélte a zsaruknak, hogy jogosan vádolják az állatkerti esettel, mert ő vitte haza január 29-én a két császárbajszú tamarint. Előadta, hogy megvárta a sötétedést, majd átugrott a kerítésen, aztán bent levágta a kifutó fémhálóját, és gyorsan felkapta az állatokat. Ezt követően nyugodt szívvel szállt fel a két új barátjával a városi kisvasútra, és otthonába távozott. Ott, ahol eztán megtalálták a rendőrök a Bella és Finn névre hallgató majmokat. A házban felderítettek még egy rakás macskát és galambot, illetve olyan felszereléseket és eledeleket, amelyek szintén a Dallas Zoo-ból származtak.

Az állatrajongó Irwint egy rendbeli betöréssel és hat rendbeli állatkínzással vádolták meg. Sőt, még egy betöréses lopást rá akarnak bizonyítani a fura fickóra. Január 13-án valaki meg akarta szöktetni az állatkert felhős leopárdját is, ám azt a gondozók még időben lefülelték a megbontott rácsháló miatt. Egyelőre nem szeretnék megvádolni az egyik ritka keselyű januári rejtélyes és hirtelen elpusztulásával sem.

Mindezek ellenére anti-hősünk jegyzőkönyvbe diktálta be a hatóságnak, hogy nem hagy fel extrém állatszeretetével, és a jövőben is lopni fog az állatkertekből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás