promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfeledett videó Bódi Sylvi erotikus fotózásáról, két pasi közt láthatjuk a csúcspontot
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori szépségkirálynő és modell szakított a rivaldafénnyel.

A 2000-es évek elején minden Bódi Sylviről szólt Magyarországon, a dús idomokkal megáldott modell elvarázsolta a hazai férfiakat. Kevesen tudják, hogy 1996-ban (mindössze 15 évesen) Magyarország tini szépségkirálynője lett, azt viszont már sokkal többen, hogy 2002-ben megválasztották nálunk az Év Playmate-jének.

Sylvi az utóbbi években kicsit eltűnt szem elől, hosszabb ideig a mesés Bali szigetén tartózkodott. Aztán a koronavírus-járvány tombolása idején hazatért, mert nem akart hosszabb időre távol lenni a családjától a sok bizonytalanságot hozó időszakban.

Láthattunk a Farm VIP műsorában is a TV2 csatornán, amiért néhányan biztosan felhúzták a szemöldöküket. Pedig Sylvi (már) nem városi cicababa, jó ideje vidékre költözött, ahol egyebek mellett a saját kertjében termeli meg mindazt, ami az asztalára kerül.

Idén januárban aztán ismét visszatért Balira, hiszen immár sokkal biztonságosabbá vált a világ, az exmodellnek pedig már nagyon hiányzott a paradicsomi táj és a szörfdeszka. A pikáns fotókról sem feledkezett meg, a fürdőruhás képeiről viszont az egyik kommentelőnek a „szenzációs MILF” kifejezés jutott eszébe. Ha ezt dicséretnek szánta, akkor alaposan mellélőtt vele, mert Sylvi nem hagyta szó nélkül a dolgot:

„Ne haragudj, de mitől lennék én MILF?! Nem vagyok anyuka. Ez az egész MILF dolog olyan beteges… Szerintem ennél jobb kommentet is össze tudsz hozni”

– dorgálta meg rajongóját. És ha már a pikáns dolgoknál járunk, idézzük fel a szépségnek az egy évtizeddel ezelőtti erotikus fotózását, amelyen Lakatos Márk instruálta, és Sylvi nem félt rengeteg izmos srác közé sem beállni lenge ruházatban, vagy éppen (látszólag?) meztelenül.

Bár csak egy werkfilmről van szó, amely révén bepillanthatunk a kulisszák mögé, de így is rendkívül izgató a barna hajú szépség produkciója. A csúcspont kétségkívül az volt, amikor befeküdt két jóképű pasi közé, és hármasban próbálták leplezni Sylvi pőreségét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás