promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Valentin-napi vetkőzést idén a tehetségkutató műsor gyönyörű zsűritagja kezdte
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán jól mutat sötétvörös fehérneműben.

A tél végének közeledtét jelzi – sok minden más mellett – a szerelmesek ünnepének tartott, február 14-i Bálint-nap. Ennek széles körű elterjedésére Magyarországon éppúgy a rendszerváltást követően került sor, mint például a Halloween esetében.

A Valentin-nap az angolszász országokban alakult ki, eredete pedig egészen a 14. századig nyúlik vissza. Szent Bálint püspök a jegyesek és fiatal házasok védőszentjének számított Angliában és Franciaországban.

Ilyenkor a szerelmespárok aprócska ajándékokkal lepik meg egymást, pár Magyarországon az ünnep egyfajta elő-nőnappá vált, hiszen inkább a férfiak csipkedik magukat a meglepetés-okozás terén. Ha van egy kis eszük, akkor olyasfajta csecsebecsével lepik meg kedvesüket, mint amilyenbe az angol Amanda Holden bújt nemrég, megkezdve a Valentin-napi vetkőzések sorát.

Az 52. születésnapját ugyancsak februárban ünneplő szőke szépséget a magyar nézők színésznőként is ismerhetik, hiszen egy nálunk is vetített Miss Marple-epizódban is fontos szerepet kapott. Mostanság viszont azért irányul rá médiafigyelem, mert a Britain's Got Talent, vagyis a britek híres tehetségkutató műsorának egyik kedvelt zsűritagja.

Imád csinos ruhákba bújni, de szerencsére akkor sem retten meg, ha éppen neki kell vetkőzni egy kicsit. Elképzelhetetlen, hogy lehet ilyen bomba alakja ebben az életkorban, de a plasztikai sebésze talán többet tudna mesélni erről.

„Új fehérnemű, nekem nagyon bejött! #valentinesday”

– fűzött rövidke szöveget Amanda ahhoz a képéhez, amelyben tehát Valentin-napi bordó/sötétvörös melltartóban és bugyiban pózol, megmutatva egyenletesen barna, bársonyos bőrét, de még a kerek fenekét is, amelyből a tükör segítségével kapunk némi ízelítőt. A hölgy egyébként foglalt, 2008-ban ment férjhez Chris Hughes lemezkiadóhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás