Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Molnár Nini feszes popsija olyan kerek, mintha körzővel rajzolták volna

Molnár Nini feszes popsija olyan kerek, mintha körzővel rajzolták volna

Színes

Molnár Nini feszes popsija olyan kerek, mintha körzővel rajzolták volna

Színes

Promotions 18:18

Molnár Nini aprócska bikiniben mutatta meg a tökéletes testét.

Molnár Nini akkor már bőven egy ismert és sikeres táskatervező volt, mikor feltűnt a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban. A népszerűségét csak tovább növelte az, hogy nemrég szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, ahol rengeteg maradandó pillanatot okozott a nézőknek, akik közül sokan azt hitték, hogy a műsor után összejön Gergő gazdával, hiszen csak úgy izzott köztük a levegő.

A 31 éves Molnár Nini rengeteget dolgozik, folyamatosan építi a márkáját, de szerencsére a több, mint 81 ezer fős követőtáboráról sem feledkezik meg, hiszen rendszeresen posztol Instagramra – ráadásul sokszor egészen bevállalós képeket, amikkel természetesen hatalmas sikert arat, mivel rengetegen rajonganak érte, és nemcsak a termékei, hanem a szépsége miatt is.

Molnár Nini a minap kirakott Instagramra pár képet egy csajos kiruccanásról, amin láthatóan nagyon jól érezte magát, hiszen egyebek között pancsolt is egyet a medencében, ráadásul aprócska, stílusos bikiniben – az egyik képen még a feszes, brutálkerek popsiját is megvillantotta a csinos tervező, miközben vadító tekintettel nézett a kamerába.

A követői persze teljesen odavoltak Molnár Nini fotóiért, hiszen valóban csodálatosan néz ki rajtuk, nem véletlenül tartják őt sokan Magyarország egyik legszebb nőjének. Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, és ezekkel a dögös képekkel kedveskedik a hűséges hódolóinak, akiknek mindig jobb lesz a napjuk, ha meglátnak róla egy olyan szexi felvételt, mint amilyen ez is:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)