promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini feszes popsija olyan kerek, mintha körzővel rajzolták volna
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Nini aprócska bikiniben mutatta meg a tökéletes testét.

Molnár Nini akkor már bőven egy ismert és sikeres táskatervező volt, mikor feltűnt a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban. A népszerűségét csak tovább növelte az, hogy nemrég szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, ahol rengeteg maradandó pillanatot okozott a nézőknek, akik közül sokan azt hitték, hogy a műsor után összejön Gergő gazdával, hiszen csak úgy izzott köztük a levegő.

A 31 éves Molnár Nini rengeteget dolgozik, folyamatosan építi a márkáját, de szerencsére a több, mint 81 ezer fős követőtáboráról sem feledkezik meg, hiszen rendszeresen posztol Instagramra – ráadásul sokszor egészen bevállalós képeket, amikkel természetesen hatalmas sikert arat, mivel rengetegen rajonganak érte, és nemcsak a termékei, hanem a szépsége miatt is.

Molnár Nini a minap kirakott Instagramra pár képet egy csajos kiruccanásról, amin láthatóan nagyon jól érezte magát, hiszen egyebek között pancsolt is egyet a medencében, ráadásul aprócska, stílusos bikiniben – az egyik képen még a feszes, brutálkerek popsiját is megvillantotta a csinos tervező, miközben vadító tekintettel nézett a kamerába.

A követői persze teljesen odavoltak Molnár Nini fotóiért, hiszen valóban csodálatosan néz ki rajtuk, nem véletlenül tartják őt sokan Magyarország egyik legszebb nőjének. Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, és ezekkel a dögös képekkel kedveskedik a hűséges hódolóinak, akiknek mindig jobb lesz a napjuk, ha meglátnak róla egy olyan szexi felvételt, mint amilyen ez is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás