promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 14: a Rák hétvégéjét váratlan esemény teheti tönkre, az Oroszlánnak pedig ideje figyelnie az egészségére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szingli Skorpió nem most fogja megtalálni a Nagy Őt, míg a Vízöntőnek a magánéletet kellene helyre pofoznia. A legtöbb csillagjegy lehet jobban teszi, ha az érzelmei helyett az eszére hallgat a mostani hétvégén. Nézzük, mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Neked kivételesen kedvezhet ez a bolygóállás. Határozott döntéseket tudsz hozni, és nyugodtan át is tudod gondolni a lehetőségeidet. A családi többi tagjával kapcsolatban azonban nem tudsz objektíven gondolkodni. Ha tanácsot kérnek tőled, akkor inkább ne adj, mert csak rossz irányba fogod elvinni a dolgokat. A többi képességedben azonban ne kételkedj!

Bika (április 21. - május 20.)

Izgalmas estét terveztél mára? Akár még össze is jöhet, de ha nagyon hosszú volt a heted, akkor lehet nem ártana inkább feltöltődnöd. A jelenlegi események is jobban felzaklathatnak a kelleténél, szóval most fokozottan meg kell találnod az egyensúlyt. Ha a hétvégén dolgoznod kell, akkor az picit nehezebben megy, de ne akarj semmit se a szőnyeg alá söpörni, szóval végezz mindennel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet, hogy a személyes vagy szakmai projektek, amelyeken dolgoztál, lassabban haladnak a kelleténél. Így tényleg nehéz megnyugodnod, de az se jó, ha elkezdesz kapkodni, mert így teljesen felesleges hibákat fogsz csinálni. Az is a gond, hogy már nagyon lemerülőben vannak az energiáid, de hétvégén visszaszerezheted őket. Ne engedd, hogy bárki kihozzon a béketűrésedből vagy dirigáljon.

Rák (június 22. - július 22.)

Váratlan események kavarhatnak be a hétvégédbe. Igyekezz őket minél hamarabb letudni, mert szükséged lenne a pihenésre. Nyugodtabb szoktál lenni, ha előre tervezel, dolgozol, de végre tedd félre picit a munkát. Sokkal jobban fog majd az agyad, ha engedsz neki egy kis pihenőt. Ha van párod, akkor rövid időn belül valamilyen kihívással kell szembe néznetek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet jobban kellene figyelned az egészségedre, mert azt hajlamos vagy elhanyagolni. Nem csak a megfelelő vitaminbevitelről van itt szó, hanem a mozgásról is. Hétvégén próbálj meg beiktatni valami olyan programot, ami egy kis fizikai aktivitásra ösztönöz. Ha van tennivalód, azt igyekezz még ma letudni, különben idegesíteni fog.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munka eléggé az agyadra ment a héten, na még néhány ember is, szóval már szükséged van egy kis fellélegzésre. Ha ez nem történik meg, akkor be fogsz sokallni, és teljesen lemerülsz. Az aggodalmaidat tedd félre, és kapcsolj ki végre. Közben állj ki magadért, és ne hagyd, hogy bárki sarokba szorítson a közeli környezetedben. Most menjenek úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokat foglalkozol a külvilággal, de olyan mértékben, hogy nem haladnak a saját ügyeid. Rengeteg inger ér mostanság, de ideje magadra figyelned, valamint a környezetedre. Összepontosítanod kell, és ehhez olykor ki kell zárni mindent, ami felkavarhat. Bízz magadban, és ne hagyd, hogy a negatív dolgok befolyásoljanak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van párod, akkor minőségi időt tölthettek el együtt. Nem ártana, ha végre mind a ketten ki tudnátok kapcsolni az agyatokat. Szingliként nem jósolnak túl jó dolgokat a bolygók, szóval az igazi később fog betoppanni az életedbe. Ez viszont megfelelő idő lehet arra, hogy csak magaddal foglalkozz. Lehet van is pár dolog, amit helyre kell raknod a fejedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit az agyadra megy a bezártság, de fel kell találnod magad. Számodra a legjobb menekülés a kreativitás. Vedd elő valamelyik régi ötleted, és kezd el fejlesztgetni. Ha megtalálod a célod, akkor a hétvége semmi perc alatt fog elröppenni, de úgy lesz vége, hogy valami hasznosat hoztál létre.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit lassítanod kell és semmiképpen sem szabad gyors tempót diktálnod. Ez hibákhoz vezethet, amivel elúszhat az egész hétvégéd, mivel többször kell nekifutnod a dolgoknak. A fontos döntéseket halaszd későbbre, mert jelenleg nem tudod tisztán átlátni az összes körülményt. Ez egy afféle túlélős nap lesz a számodra, de utána fellélegezhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok probléma van mostanában a magánéletedben. Folyamatos változásokat kell átélned, ami megvisel egy kicsit, de ez érthető. A konfliktusokból már nagyon eleged van. Mindig bele tudsz futni egybe, ami elrontja a kedvedet. Döntések állnak előtted, és úgy érzed, nem tudsz jelenleg jól választani. Próbálj időt nyerni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ideje lenne kicsit kimozdulnod a négy fal közül. Ha hiányoznak a barátaid, akkor próbálj összehozni egy kis találkozót. A kommunikáció fontos lehet ezen a hétvégén, mert ez nyithatja ki igazán a tudatodat. Ha nincs jelenleg párod, akkor egyre magányosabbnak érezheted magad. Szükséged van most már valakire az életedben, aki tud motiválni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás