promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő Bogija és Rita Ora is bugyiban csavarja el a fejedet – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mary-Lynn Neil elég sok izgató fotóval lepte meg a rajongóit.

Farkas Bogi nevét a Nagy Ő című műsor miatt ismerte meg Magyarország. A lány roppant csalódott és szomorú volt, hogy Árpa Attila végül nem őt választotta. Úgy érezte, hogy nem ért célba az a sok minden, amint megpróbált átadni neki. Az élet persze megy tovább, Bogi pedig szorgosan gyűjtögeti a lájkokat Instagramon. A legutóbbi képén egy őrülten dögös fehérneműben mutatta meg magát a díványon.

Rita Ora a volt Jugoszláviában született, de a háborúk miatt már Londonban nőtt fel, és ott is járt iskolába. Korán elkezdett az énekléssel foglalkozni, és ma már korunk egyik legfelkapottabb előadója. Közben a szerelem rátalált, és Taika Waititi rendezővel már össze is házasodtak. Most a Golden Globe-gála előtti partyra olyan szettet választott, amiben a bugyiját, valamint a melleit is megvillantotta. Valóban minden szem rászegeződött.

Mary-Lynn Neil sok mindenbe vágott bele az életben, de most jelenleg az OnlyFans oldalával keres a legjobban. Akik a hatalmas kebleket és a popsit szeretik, náluk egészen biztosan ő lesz a befutó. Mary jól csinálja az influenszerkedést, mert már több mint félmillió követője van Instagramon.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás