promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina óriásit bakizott a Szerencsekerékben, rengeteg pénzt veszített G.w.M szerelme
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina többször is kellemetlen helyzetbe került Kasza Tibi műsorában.

Rengeteg néző kedvence jelenleg a hamvaiból feltámadt Szerencsekerék című műsor, ami Kasza Tibinek köszönhetően rendkívül szórakoztató és izgalmas módon tért vissza több év után a képernyőre. A visszajelzések alapján az emberek imádják nézni, mikor a különböző celebek felsülnek egy-egy feladványnál – nemrég például a mulatós sztárnak, Jollynak gyűlt meg a baja pár, egyesek szerint egész egyszerű válasznál:

A minap G.w.M szerelme, Kulcsár Edina volt a Szerencsekerék sztárjátékosa, és rendkívül ügyesen kezdte a szereplését, úgy tűnt, hogy nagyon megy neki ez a játék. Aztán hamar elkezdett hatalmasakat bakizni, ugyanis volt, hogy a figyelmetlenségének köszönhetően óriásit bukott, pedig nagyon közel volt ahhoz, hogy kitalálja a megfejtést – de az egyik játékostársán is kifogott a feladvány.

Kulcsár Edina Kasza Tibi legnagyobb megrökönyödésére azt mondta megfejtésnek, hogy „Elmélyül a tenyérjóslás rejtelmében”, pedig ez már a felfedett betűk alapján is helytelen volt – „Elmélyül a tenyérjóslás rejtelmeiben” lett volna a jó válasz, és csak a harmadik játékosnak sikerült kinyögnie, akármennyire is egyértelműnek tűnt a legtöbb néző számára, hogy mit rejt a tábla.

Kulcsár Edina többször is elveszítette a pénzét, de szerencsére nem kellett üres kézzel távoznia a Szerencsekerékből, ugyanis garantált tárgynyereményként kapott egy hatalmas plüssmackót, illetve egy elektromos kisautót – biztosan örülni fognak ezeknek a gyermekei.

Itt lehet megnézni Kulcsár Edina egyik bakiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás