promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis hatalmasat bakizott, csúnyán leégette magát az egész ország előtt
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis nem úgy reagált a kellemetlenségre, ahogy kellett volna.

Curtis az ország egyik legtehetségesebb rappere, de a legtöbbször mégse a slágerei miatt hallunk róla, hanem inkább a botrányai, balhéi azok, amikből cikkek születnek. Pár éve nagy port kavart, mikor Majka a színpadon fakadt ki, és elmondta, hogy a barátja és zenésztársa drogproblémákkal küzd, de Curtis azóta tiszta lett, és újra talpra állt – nemrég szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is, amit sikerült megnyernie.

Majka és Curtis nemrég ismét búcsút intettek egymásnak, és nagyon úgy tűnt, hogy nem a legbékésebb módon. Ettől függetlenül Curtis boldogan éli az életét, büszke, hogy ő lett a dzsungel királya, és jelenleg is folyamatosan gyártja a jobbnál jobb zenéket – de úgy tűnik, hogy a múltja örökre kísérteni fogja őt, hiszen a legújabb posztjánál megint kapott egy rosszindulatú beszólást egy kommentelőtől, miután a rapper megmutatta, hogy milyen sok zsetont nyert ruletten:

„Ebol jo sok kolat tudsz veni tesom ma nagy kanalal orba bamm hivj be”.

A kommentelő persze arra utalt ezzel, hogy Curtis a nyereményéből szerinte valószínűleg kábítószert fog venni. Természetesen a híresség nem hagyta szó nélkül a gusztustalan támadást, és így reagált:

„Mielőtt hülyeségeket irkálsz ,tanulj meg helyesen írni bütyök”.

Curtis a helyesírása miatt szólt be a kommentelőnek, de a válaszában bakizott egyet, ugyanis rossz volt a vesszőhasználat, ez pedig bizonyos szempontból elég ciki ebben a helyzetben. A kellemetlenség ellenére sokan az ő pártján voltak, szóval ezek alapján talán szép lassan kezd megváltozni a rapper megítélése.

Itt lehet megtekinteni Curtis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás