promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis hatalmasat bakizott, csúnyán leégette magát az egész ország előtt

Curtis hatalmasat bakizott, csúnyán leégette magát az egész ország előtt

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis nem úgy reagált a kellemetlenségre, ahogy kellett volna.

Curtis az ország egyik legtehetségesebb rappere, de a legtöbbször mégse a slágerei miatt hallunk róla, hanem inkább a botrányai, balhéi azok, amikből cikkek születnek. Pár éve nagy port kavart, mikor Majka a színpadon fakadt ki, és elmondta, hogy a barátja és zenésztársa drogproblémákkal küzd, de Curtis azóta tiszta lett, és újra talpra állt – nemrég szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is, amit sikerült megnyernie.

Majka és Curtis nemrég ismét búcsút intettek egymásnak, és nagyon úgy tűnt, hogy nem a legbékésebb módon. Ettől függetlenül Curtis boldogan éli az életét, büszke, hogy ő lett a dzsungel királya, és jelenleg is folyamatosan gyártja a jobbnál jobb zenéket – de úgy tűnik, hogy a múltja örökre kísérteni fogja őt, hiszen a legújabb posztjánál megint kapott egy rosszindulatú beszólást egy kommentelőtől, miután a rapper megmutatta, hogy milyen sok zsetont nyert ruletten:

„Ebol jo sok kolat tudsz veni tesom ma nagy kanalal orba bamm hivj be”.

A kommentelő persze arra utalt ezzel, hogy Curtis a nyereményéből szerinte valószínűleg kábítószert fog venni. Természetesen a híresség nem hagyta szó nélkül a gusztustalan támadást, és így reagált:

„Mielőtt hülyeségeket irkálsz ,tanulj meg helyesen írni bütyök”.

Curtis a helyesírása miatt szólt be a kommentelőnek, de a válaszában bakizott egyet, ugyanis rossz volt a vesszőhasználat, ez pedig bizonyos szempontból elég ciki ebben a helyzetben. A kellemetlenség ellenére sokan az ő pártján voltak, szóval ezek alapján talán szép lassan kezd megváltozni a rapper megítélése.

Itt lehet megtekinteni Curtis posztját:

Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás