promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Bibi nem köntöfalazott, sokkoló dologról mesélt a Való Világban
Borítókép:  RTL (screenshot/ValóVilág)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden embernek vannak traumái.

Az, hogy mit mutat meg egy adott ember magából és ebből mi mit látunk meg, olykor teljesen különbözik a valódi személyiségtől. Ez az előbbi tézis a Való Világ szereplőire levetítve is igen látványos lehet. Például, ha már Szabados Biankával szeret a legjobban foglalkozni a sajtó, akkor érdemes megfigyelni a még csak pár napos személyiségfejlődését a villában. Mert van.

Amikor ránézel VV Bibire, akkor egy feltűnően nagydumás és vagány lányt látsz, aki nem fél attól, hogy kimondja a saját véleményét. De ha jobban megismered, vagy legalábbis megfigyeled a tetteit, a viselkedéseit-, illetve az egész lényét, akkor egyből felvillannak a mélyben gyökerező szorongásai, az önbizalomhiánya, vagy a könnyen befolyásoltsága.

Ehhez a legjobb példa talán az, amikor VV Laminnal veszett össze, - még Lamin kiesése előtt -, : a fiúk egymás között arról beszéltek, hogy szerintük ki a jobb Nő a villában, és az említett fiú is VV Renit mondta. VV Bibi ezt meghallva teljesen magába fordult, még a fiú sem tudta megvigasztalni, amikor odament hozzá, hogy megbeszéljék. Ebből a jelenetből tisztán látszik az, hogy Bibi saját lelki állapota mennyire ingatag, és hogy mennyire függ a saját maga énképe attól, hogy például a kiszemeltje mit gondol róla. Mintha kicsit úgy érezné, hogy mindenkivel versengenie kéne, mert egyébként ő nem érdemelné meg, hogy szeressék.

A fenti videó jelenetből az is igen beszédes, hogy Bibi mennyire nem bírja, ha valaki hangosabban és agresszívabban beszél hozzá. A minap a villalakók az Influencer hétnek hála kipróbálhatták magukat igazi közösségi média gurujaként, és Bibi elég erősen megvallotta az érzéseit négyszemközt egy saját videó készítés közben,

„Én a lelki traumákról szeretnék veletek egy kicsit beszélni, hiszen ez egy olyan téma, ami engem igen mélyen tud érinteni. Sok lelki traumám van, ezekből csak néhányat mesélnék el most nektek. Például az iskolában többször is bántalmaztak, illetve a megerőszakolásom is egy ilyen lelki trauma, amiről még a hozzám legközelebbálló személy, a keresztanyukám sem tud."

Olyan emberi pillanatokat látsz Bibi tekintetében, hogy egy kicsit összeszorul a gyomrod közben. Minden harmadik Nőt éri élete során valamiféle erőszak. Mindenegyes embernek van traumája: akár fizikai-, akár lelki, akár feldolgozott, akár feldolgozatlan. Minden negyedik személy tud csak nyíltan és bátran mesélni ezekről az érzéseiről, ezekről a megtörtént és egyáltalán nem boldog pillanatokról a múltjában. Minden ötödik Nő tudja összeszedni annyira a bátorságát ahhoz, hogy őszintén elmondja legalább egy személynek, hogy min ment át.

Aki még nem látta:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás