promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó olyat villantott, hogy a Holdról is kiszúrta az Orion űrszonda
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó megvillantotta álomtestét; el se hisszük, hogy szülés után készült ez a kép.

Nádai Anikó július közepén hozta világra második kisfiát, aki a Hajmásy Alex nevet kapta. A Való Világ műsorvezetője a szülés után nagyon gyorsan visszanyerte csodás alakját, néhány hónappal a boldog nap után meg sem látszik rajta, hogy nemrég még egy kisbabát hordozott a szíve alatt.

Nádai Anikó azóta a munkához is visszatért, ismét a Való Világ műsorvezetőjeként láthatjuk a képernyőn Puskás Peti mellett. Természetesen a kétgyermekes anyuka a pihenésnek és a kikapcsolódásnak is hagy időt, most éppen egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, ami Budapest, és egyben Magyarország egyik legkedveltebb fürdőzőjében, az Aquaworld-ben készült.

Anikó egy egyberészes fürdőruhát választott a wellnessezéshez, ami kétségkívül remekül áll rajta. A kék szett tökéletesen rásimul a csinos műsorvezető testére, és nagyon jól kiemeli formás melleit is. A kommentszekcióban nagyon sokan dicsérték Anikót, egyben az is kiderült, hogy ki melyik fürdőbe szeret járni.

Többen Hajdúszoboszlót mondták a legjobbnak, de megemlítették Bükfürdőt, a Lipót termált, a Vulkán fürdőt, Hévízet, és az Egri városi fürdőt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás