promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Részegen balhézott a rendőrökkel, most a Való Világban parádézhat a botrányos színésznő
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, ki a Való Világ 11 új beköltözője.

Vannak néha új arcoknak tűnő ismerősök az RTL különböző műsoraiban, és ilyenkor kicsit úgy tűnik, hogy aki egyszer már a csatornához tartozott, az soha nem tud igazán elszabadulni. De talán nem is akarnának.

A 2021-es X-Faktor versenyzők között például felbukkant VV Virág, aki 18 éves korában szerepelt a valóságshowban és akiről 2022 elején arról cikkeztek, hogy bár a villában jött össze VV Danival, de sajnos a hétköznapi életben szakítani kényszerültek:

A VV11 egyik legfrissebb játékosaként azonban nem mást találtak meg a Való Világ szerkesztők, mint az egykori és már megszűnt Éjjel-Nappal Budapest Kíráját, vagyis Karnics Krisztinát. Egykor nagy botrány kerekedett ki amiatt, mert még idén nyáron egy utcai videó készült a lányról, amiben enyhén ittas állapotban üvöltött a rendőrökkel.

Izgalmakra ezek után mindenképpen számíthatunk, hiszen a színésznő elmondása szerint a napi sorozatban egy karaktert alakított, de most önmagát szeretné megmutatni. Az RTL kisvideójában pedig így mutatta be magát:

„Lázadónak tartom magam, aki imád élni, imád bulizni és verseket tanulni. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz lehet velem együtt élni, mert az egyik pillanatban még táncolok és nevetek, a másikban pedig elsírom magát. De nem szégyellem, hogy ennyire érzékeny tudok lenni”

Az Éjjel-Nappal szerepéről csak annyit mondott el a kamerák előtt, hogy imádta és nagyon élvezte azt az időszakot, de ő valójában sokkal színesebb személyiség annál, mint amilyen a sorozatban volt.

A már bent élő villalakók konfettivel várták a lányt, hiszen a születésnapján költözött be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás