promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya mellbimbójáról beszél a fél internet, bevállalós képet rakott ki magáról Pókember szerelme
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zendaya nem vett fel melltartót a ruhája alá, és ennek meg is lett a következménye.

A 26 éves Zendaya jelenleg a világ egyik legnagyobb sztárja, aki az utóbbi években több fronton is maradandót alkotott, hiszen ő volt a Tom Holland-féle Pókember filmekben Peter Parker szerelme; az Eufória című sorozatban olyan fantasztikus alakítást nyújtott, hogy már két Emmy-díjat is bezsebelt; illetve a legnagyobb márkákkal dolgozik együtt, akik több kampányban is főszerepet adtak neki.

Zendaya nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is együtt van egy ideje Tom Hollanddal, bár a kapcsolatuk részleteit nem igazán árulják el a nagyvilágnak, mivel érthető módon nagyon féltik a magánéletüket. Sokan irigykednek a fiatal színészre, hiszen Zendayát a világ egyik legszebb nőjének könyvelték el egyesek – nem csoda, hiszen a színésznő most is egy brutáldögös képet rakott ki magáról.

Zendaya melltartó nélkül pózolt a fotón, és nagyon úgy tűnik, hogy éppen egy hűvös szellővel kellett szembenéznie, ugyanis csak úgy lobogott a haja, ráadásul a mellbimbója is jól látható elkezdett kíváncsiskodni a ruhája alatt – a felvétel pedig szinte pillanatok alatt felrobbantotta az internetet, hiszen Instagramon már több, mint 10 millióan kedvelték.

Kifejezetten bevállalós lett Zendaya fotója, bár mostanában nem ez volt az első eset, hogy kicsit merészebben öltözködött, és erről felvételek is készültek. Az biztos, hogy ő egy valóban gyönyörű nő, aki már most egy igazi szupersztár, és még rengeteg remek, érdekes dolgot fog csinálni Hollywoodban.

Itt lehet megnézni Zendaya csábító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás