promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó meztelenkedett, aztán kielégítette barátnőjét a villában a VV4-ben
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó meztelenül zuhanyozott, majd kielégített egy nőt.

Nincs Való Világ Nádai Anikó nélkül! Az egykori villalakó szép karriert futott be az RTL-nél, miután majdnem megnyerte a Való Világ 4. szériáját 2011-ben. Anikó negyedik helyezettként végzett a valóságshowban, míg Nagy Alekosz a mesés fődíjjal távozott a luxusbörtönből.

Bár a Való Világ hozta meg neki az országos ismertséget, Anikó A Királynő 2009 címen futó műsorban tűnt fel először az RTL Klub képernyőjén. 13 éves televíziós pályafutásának nagy mérföldköve volt, amikor 2013-ban szerepet kapott az Éjjel-nappal Budapestben, ugyanis itt ismerkedett meg Kovács Dániel televíziós producerrel, akitől megszületett első fiúgyermeke, Patrik. 2016-ban tért vissza a Való Világhoz, mikor a 8. évad műsorvezetőjének választották, és azóta is minden évadban háziasszonyként láthatjuk őt.

Akik rendszeresen, a kezdetek óta követik a Való Világot, többen is azon a véleményen vannak, hogy a valóságshow 4. évada volt a legjobb, amiben Alekosz, Anikó, és Baukó Éva szerepelt. Nádai legemlékezetesebb pillanatairól a mai napig találhatunk képeket és videókat az interneten, ebben a műsorban vetkőzött le először a kamerák előtt. Sokan jól emlékezhetnek még arra a részre, mikor Anikó meztelenül zuhanyozott a villa fürdőszobájában, és nem foglalkozott azzal, hogy hányan fogják látni akkor még természetes méretű melleit. Bár ez a videó már nem érhető el, de volt, aki kifotózott pár pillanatot belőle; ezeket a képeket IDE kattintva nézhetitek meg.

Ugyan Anikó alapvetően szégyenlősnek vallja magát, a Való Világban eléggé megedződött, így aztán később az Éjjel-nappal Budapestben már könnyedén bevállalta a meztelenkedést. Igaz, az abban más volt, hogy a villában csak kamerák voltak, viszont a sorozat forgatásánál egy komplett stáb is jelen volt. Akkoriban Anikó azt mondta erről, hogy furán érezte magát a forgatás alatt, de mikor beszélgetni kezdett a szereplőtársával, rögtön feloldódott. A felvételek után viccesen meg is jegyezték, hogy még soha nem voltak ennyi pasival egy fürdőszobában.

(Fotó: Éjjel-nappal Budapest/screenshot)

Nádai Anikó nagyon sok rajongót szerzett magának annak ellenére, hogy nem ő nyerte meg a Való Világ 4. évadát. A csinos modell sokak szívébe lopta be magát az intim pillanataival, ráadásul nemcsak a zuhanyzóban villantotta meg fantasztikus alakját, de később az ágyban is. Többen emlékezhetnek még Anikó leszbikus kalandjára is, amit Szandikával élt meg. A VV4 plasztikcicája mikor már nem bírta tovább szex nélkül, megkérte Anikót, hogy elégítse ki. Mivel jó barátnője volt és egy ágyban is aludtak előtte is, Anikó belement a dologba, és a takaró alatt kényeztette Szandikát.

Ugyan ezekről az intim pillanatokról már egyetlen videót sem lehet találni az interneten, az viszont a mai napig megnézhető a YouTube-on, ahogy Alekosz alaposan felfedezte Anikó testét.

Nádai Anikó 21 éves volt, mikor bekerült a villába, és már akkor is elégedetlen volt a mellei méretével. A műsorvezető korábban beszélt arról, hogy gyerekkorában későn érő típus volt, és sokat csúfolták a kicsi mellei miatt. Már akkor többször elgondolkodott a plasztikai műtéten, de csak kisfia születése után, 2016-ban döntötte el, hogy tényleg kés alá fekszik. Anikó akkor a legkorszerűbbnek számító implantátumot választotta magának: 295 köbcentiseket tettek be neki.

Pár évvel később már azon a véleményen volt, hogy az egészsége érdekében bármikor hajlandó lenne visszakisebbíteni a kebleit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás