promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi megrendítő vallomása: a kislánya így emlékezhet majd Berki Krisztiánra
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási indulatokat váltott ki halottak napja környékén, hogy Berki Mazsi miképpen tervez - vagy sem - megemlékezni egykori férjéről, Berki Krisztiánról. A luxusfeleség nem adott egyértelmű választ a kérdésre, hogy kimegy-e a temetőbe volt férje sírjához, amely futótűzként terjedt el a sajtóban, végül rajongói is Mazsi ellen fordultak, aki perrel fenyegette többek között a Promotions-t is. 

A nem túl egyértemű válasz kapcsán akkor azt írtuk, hogy a luxusfeleség a Ripostnak azt nyilatkozta a kérdésre, hogy készen áll-e arra lelkileg, hogy kimenjen meglátogatni néhai férje sírját, hogy

erről nem szeretne beszélni, inkább magában tartja gyászát.

Hozzátettük, hogy a válasz mire utal, és a valóság mi lehet, rejtély, amelyre másnap Instagram-történetében azzal reagált, hogy 

„sajnos nem tudok szó nélkül elmenni a Promotions.hu, a propeller és az Origo-tv hétfői cikkei mellett. A társadalmat butítják és félrevezetik, Velem kapcsolatban ezt már számtalanszor megtették. Úgy érzem, eljött az ideje, hogy az ügyvédemmel megtegyem a megfelelő lépéseket”

- fogalmazott, aztán tisztázta, hogy végül kiment a temetőbe volt férje sírjához. 

Az újságírók szó szerint zaklattak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, hogy hadd fotózzanak le néhai férjem sírjánál, és hogy megyek-e a temetőbe egyáltalán... könyörgöm... milyen világot élünk?! Annyira elszomorító...”

- fogalmazott az anya, aki nagyjából egy éve, hogy fizetős élő közvetítésben tárta a nagyközönség elé a császármetszését. Szóval az eset elég keményem megosztotta a rajongóit, ilyen kommenteket kapott például közösségi oldalán, hogy

 „Szégyellje magát Mazsi, nem táncolnia kellene, hanem a sírt rendbe hoznia!” 

Aztán jött egy újabb fordulat a történetben, amikor Berki Mazsi végül megnyugtatta az összes izgatott, vagy az éppen őt ostorozó rajongót, hogy volt a volt férje sírjánál kétszer is. A hirtelen kitárulkozás a magányos gyászról aztán azzal folytatódott, hogy arról beszélt a Kiskegyednek - amelyet a Blikk Rúzs szemlézett -, hogy félretesz egy tárgyat kislányának Emmának, hogy mindig emlékezzen az édesapjára. 

 "Egy elhunytról nemcsak a sírjánál, a temetőben lehet emlékezni. Nekem ez most nagyon nehéz, fájdalmas sebek tépődnek fel. De lesz ez majd jobb is. Krisztián így is mindennap eszembe jut, itt van a szívemben. Viszont a kislányom nem fog emlékezni rá. Fontosnak tartom, hogy ő mindent tudjon majd az édesapjáról. Pont tavaly – az volt Emma első, Krisztián utolsó karácsonya – készült egy különleges családi karácsonyi díszünk, amin rajta vagyunk mindhárma, az elteszem a kislányomnak emlékbe"

- fogalmazott Berki Mazsi, így tehát úgy tűnhet, hogy a végül történet nyugvópontra ért, és az élet folytatódhat tovább a szokásos mederben.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás