promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mellbimbóival tarol Van Damme brutáldögös lánya, pedig folyton próbálja eltakarni őket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok egyik kedvenc akcióhősének lánya, Bianca Van Damme valami elképesztően dögös nő lett.

Fél Magyarország a belga izomkolosszus, Jean-Claude Van Damme filmjein nőtt fel, így valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a még mindig remek formában lévő színészt, aki sajnos állítólag a visszavonulását tervezgeti. Viszont öröm az ürömben, hogy a világsztár gondoskodott az utánpótlásról, ugyanis van három gyermeke, akik mind szerepeltek már filmekben – bár közel sem akkora sikerrel, mint ő.

Jean-Claude Van Damme egyetlen lánya, a 32 éves Bianca Van Damme (akire néha a régi művésznevén, Bianca Bree-ként is hivatkoznak) többször is színészkedett már, bár jelenleg leginkább a művészvilágban találja meg a helyét, hiszen a partnerével közösen kifejezetten különleges dolgokat alkotnak, amik néha azt kívánják meg tőle, hogy levetkőzzön – ő pedig láthatóan egyáltalán nem retten meg ettől, a rajongói/hódolói pedig nagyon hálásak ezért, hiszen elképesztően dögös.

Bianca Van Damme még nem rendelkezik túlzottan sok követővel Instagramon, hiszen a 190 ezres követőtábora lassacskán már a magyaroknál sem számítana kiemelkedőnek, de ettől függetlenül rendszeresen rak ki magáról csábító képeket, amiken általában melltartó nélkül szerepel, és néha még a mellbimbója is látszódik – bár a legtöbbször kitakarja őket, nehogy baja legyen ebből.

Van Damme lányának a teste valóban hihetetlenül tökéletes, és ezt pár bugyis kép is bizonyítja, szóval érthető, hogy miért vannak oda érte ennyien, és miért lesz egyre csak népszerűbb a közösségi platformon. Bianca Van Damme az utóbbi hetekben is hozott pár vadító posztot, amikkel nagyot tarolt – most bárki megtekintheti őket itt, de persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás