Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csuti jól tudja, hogy két nővel nehezebb egyszerre, ha kamerák is vannak

Csuti jól tudja, hogy két nővel nehezebb egyszerre, ha kamerák is vannak

Színes

Csuti jól tudja, hogy két nővel nehezebb egyszerre, ha kamerák is vannak

Színes

Varga Maja 21:41

A humor az mindig fontos.

Az RTL és a TV2 akkoris versenyzik egymással, amikor nem kéne. A TV2 pedig szeretettel veti össze a műsorit: legutóbb például Majka és Nika volt a plusz vendég a közös dalukkal a Dancing with the Starsban. Természetesen az itteni zsűritagok és a Sztárban sztár leszek! zsűritagja között ment az a jófajta, baráti cívődés. Majka nem állta meg, hogy beleszőjje Lakatos Márkot is, akivel köztudattan megy a médiában az egymásnak üzengetés:

„Rátok férne egy Lakatos Márk, hogy tudjatok rendesen beszólogatni"

Mire Ördög Nóra csak annyit kommentelt, hogy ez azért egy barokkos túlzás volt. Ezzel utalt egyrészt arra, hogy a stylist beszólt Majka és Pápai Joci új közös számának, hogy ha nem ismerik a Barokk szó jelentését, akkor miért használják.

A Dancing with the Stars háttérműsorában, a Dancefloorban a legutóbbi adásban Csuti és Pásztor Anna is vendég volt, akik Gelencsér Tímeával elemeztek ki mindenkit. Azért arra kíváncsi lettem volna, hogyha Kulcsár Edina maradt volna felkért versenyzőként a műsorban Berki Mazsi helyett, akkor is meghívták-e volna az exférjet, de most meghívták, ő pedig elfogadta.

Az exférj Somhegyi Krisztián és Tóth Katica produkcióját találta be, akik hárman léptek fel a színpadra, hogy egy jó kis forró tangót adjanak elő. A harmadik személy a latin show-tánc világbajnoka, Váradi Martina volt, és egy konkrét szerelmi-háromszöget varázsoltak a nézők elé.

„Én nagyon tudom értékelni, hogy két nővel volt egyszerre. Picit hamar végzett velük, bruttó 3 perc. Biztos izgult. Kamerák előtt biztos sokkal nehezebb két nővel, mint kamerák nélkül. Tíz pont,"

- fejtette ki humorosan Csuti a véleményét, bár a műsorban már Krisztián maga is elsütötte ezt a „poént", mivel állítása szerint mindkét lánnyal nagyon élvezte.

 

Borítókép: Profimedia