Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zöld kanapéd van otthon? Emily Ratajkowski szerint az már felér egy Coming outtal

Zöld kanapéd van otthon? Emily Ratajkowski szerint az már felér egy Coming outtal

Színes

Zöld kanapéd van otthon? Emily Ratajkowski szerint az már felér egy Coming outtal

Színes

Varga Maja 21:21

Csak úgy hódít a legújabb TikTok-trend. 

Először megszólalni mindig nehéz, de ha sikerül és még akár pozitív is a fogadtatás, akkor utána egyre könnyebb. Emily Ratajkowski angol-amerikai modell, aztán írónővé avanzsálódott „A testem" című könyve által, ami idén, 2022-ben jelent meg a Jaffa Kiadónál. A modell-színésznő nem egy nagy szövegben, hanem több esszében írja le a saját nézőpontjait és gondolatait: önmagán keresztül vezet végig minket a szexualitáson, a filmipar hatalmi játszmáin, a nő és férfi szerepeken, illetve azon, hogy a férfiak hogyan bánnak a nőkkel és mi az, ami ebből már nem szabadna, hogy elfogadható legyen, és természetesen, de nem utolsósorban a feminizmusról is szó esik.

Emily nem egy tipikus klisére felépített manöken, akiről a világbéke és az egyszerű butaság jut eszünkbe, meg az „őt is csak a szépségéért szeretik." Nem, van ott azért intellektus, éppen ezért talán nem is lehetett csodálkozni, amikor olyan pletykák kezdték el felkavarni Hollywood állóvízét, hogy Brad Pittel kezdett el ismerkedni.

S bár a sztárkisasszony túl van egy váláson és már édesanya is, mégis szeretettel provokálja újra és újra a közönségét. A Tiktok-on mindig vannak trendek, amik pár másodperc alatt végig képesek futni az egész világon. A legújabb ilyet egy Tiktok felhasználó töltött fel, amit először Shay Mitchel osztott meg a saját profiljánál, ami után következett Madonna és Emily is.

A videóban felmerül egy kérdés, plusz felbukkan maga a tárgy is, amiről szó van a feltett kérdésben,

„Ha biszexuálisnak vallod magad, neked is van egy zöld bársonykanapéd?"

Ratajkowski sem szól semmit a felvételén, csak sejtelmesen megmutatja, hogy milyen színű a kanapéja. Kitaláljátok? Bizony ám, zöld. E „felvállalás" után már némelyik médiaorgánum rögvest felvetette, hogy ezek szerint Brad Pitt veszélyben van és talán nem is lesz a két híresség között semmi: bár erre nem tudom mi alapján következtettek.

@emrata #stitch with @shaymitchell original sound - Emrata

Borítókép: Profimedia