promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zöld kanapéd van otthon? Emily Ratajkowski szerint az már felér egy Coming outtal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak úgy hódít a legújabb TikTok-trend. 

Először megszólalni mindig nehéz, de ha sikerül és még akár pozitív is a fogadtatás, akkor utána egyre könnyebb. Emily Ratajkowski angol-amerikai modell, aztán írónővé avanzsálódott „A testem" című könyve által, ami idén, 2022-ben jelent meg a Jaffa Kiadónál. A modell-színésznő nem egy nagy szövegben, hanem több esszében írja le a saját nézőpontjait és gondolatait: önmagán keresztül vezet végig minket a szexualitáson, a filmipar hatalmi játszmáin, a nő és férfi szerepeken, illetve azon, hogy a férfiak hogyan bánnak a nőkkel és mi az, ami ebből már nem szabadna, hogy elfogadható legyen, és természetesen, de nem utolsósorban a feminizmusról is szó esik.

Emily nem egy tipikus klisére felépített manöken, akiről a világbéke és az egyszerű butaság jut eszünkbe, meg az „őt is csak a szépségéért szeretik." Nem, van ott azért intellektus, éppen ezért talán nem is lehetett csodálkozni, amikor olyan pletykák kezdték el felkavarni Hollywood állóvízét, hogy Brad Pittel kezdett el ismerkedni.

S bár a sztárkisasszony túl van egy váláson és már édesanya is, mégis szeretettel provokálja újra és újra a közönségét. A Tiktok-on mindig vannak trendek, amik pár másodperc alatt végig képesek futni az egész világon. A legújabb ilyet egy Tiktok felhasználó töltött fel, amit először Shay Mitchel osztott meg a saját profiljánál, ami után következett Madonna és Emily is.

A videóban felmerül egy kérdés, plusz felbukkan maga a tárgy is, amiről szó van a feltett kérdésben,

„Ha biszexuálisnak vallod magad, neked is van egy zöld bársonykanapéd?"

Ratajkowski sem szól semmit a felvételén, csak sejtelmesen megmutatja, hogy milyen színű a kanapéja. Kitaláljátok? Bizony ám, zöld. E „felvállalás" után már némelyik médiaorgánum rögvest felvetette, hogy ezek szerint Brad Pitt veszélyben van és talán nem is lesz a két híresség között semmi: bár erre nem tudom mi alapján következtettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás