promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végigszexelték a Nyerő Párost, még a wc-ben is egymásnak esett Zdroba Patrik és Betti
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Patrik és Betti olyan szexmániásak, hogy még a wc-ben sem bírtak magukkal.

Drámai fordulatnak lehettünk szemtanúi a Nyerő Páros szerdai adásában, ugyanis Zdroba Patrik és szerelme, Betti olyan gyengén teljesítettek a legutóbbi játékban, hogy nem is volt kérdés, hogy nekik kell elhagyniuk a villát. Hozzá kell tenni, hogy ilyesmire még sosem volt példa ebben a műsorban, ezúttal nem volt veszélyzóna, sem szavazás, egész egyszerűen azonnal kiestek a versenyből.

A gyalázatosan sikerült futam után - ahogy azt megszokhattuk - aztán ismét összeült a csipet csapat, hogy csöpögős búcsút vegyenek Patrikéktól. Miután mindenki kibőgte és kiölelkezte magát, vastapssal búcsúztatták el a "babákat", akik a műsor után Kabát Petinek meséltek a villában töltött időről.

Patrik és Betti kendőzetlen őszintességgel vallottak az elmúlt két hétről. Elmondták, hogy nekik nem okozott problémát, hogy 0-24-be össze voltak zárva, hiszen egyébként is mindig egymással vannak, és ha akarnák, sem tudnák levakarni egymást a másikról. Hozzátették, hogy sokat hozzátett a kapcsolatukhoz a játék, Patrik például vissza tudott venni az egójából, és 3 év után végre megtanulta, hogyan kell bocsánatot kérnie szerelmétől.

Kabát Petinek azonban muszáj volt belemásznia a páros szexuális életébe is, és nem is félt megkérdezni tőlük, hogy mennyit voltak együtt, míg a villában voltak. Valószínúleg nem arra a válaszra számított, amit kapott, ugyanis Patrikék állítólag már a második-harmadik nap után annyira megszokták az ottani légkört, hogy onnantól kezdve le sem szálltak egymásról. Elmondásuk szerint az egész villát körbeszexelték, még az egy wc-ben sem tudták visszafogni magukat.

„Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk”

- mondta Patrik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás