promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadító fehérneműben mutatta meg magát a Sárkányok Háza színésznője, de Vicky Pattison bikinije is lájkcunamit okozott – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien sem maradhat ki a mókából, akinek összeválogattuk a legdögösebb fehérneműs képeit a közelmúltból.

Akik követik a Trónok harca előzménysorozatát, vagyis a Sárkányok házát, azok tudják, hogy lesz néhány időugrás a történetben. Olivia Cooke alakítja a szériában Alicent Hightower királyné idősebb változatát. Persze a karaktert nem kedvelik túlzottan a nézők, de azért magát a színésznőt imádják. Olivia Cooke nagy lehetőséget kapott modellként is, mivel bemutathatta az Savage X Fenty egyik új fehérneműjét. Ugyebár a márka Rihanna nevéhez köthető. Mondanunk sem kell, hogy a színésznő vadítóan néz ki benne.

A 34 éves reality-sztár, Vicky Pattison úgy döntött, hogy épp itt az ideje villantani egy hatalmasat bikiniben. Geordie Shore egykori sztárja a szeptemberre emlékezett picit vissza, amikor csodálatos élményekben lehetett része elmondása szerint. Most már várja az összebújós, tévézős napokat a párjával.

Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van. Megmondanátok, hogy már van két gyermeke? A celeb szorgosan gyűjti a lájkokat és a követőket is az Instagram-oldalán, ahol a legtöbb esetben mindig jut valamilyen szexi tartalom. Most összegyűjtöttük nektek a legjobb fehérneműs fotóit a közelmúltból.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás