promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább durvul III. Károly és Meghan Markle-ék viszonya? Sokat sejtető fotók kerültek ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb felvonás a királyi drámában.

II. Erzsébet királynő temetése előtti napon a királyi család készített egy hivatalos képet, amin csak a szűk család szerepel: Károly és Kamilla, illetve Vilmos és Katalin. Ezt pár nappal ezelőtt tette nyilvánossá a Buckingham-palota, a média azonnal ráugrott, hogy ez biztos valami üzenet volt Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, hogy hiába zajlik körülöttük a sajtóvisszhang, a visszatéréshez nincsen már visszaút.

Persze ehhez azért azt is tudni kell, hogy Károly király jelentős terve nem más, minthogy lecsökkentse az aktívan dolgozó királyi családtagok számát. Ezek után miről is beszélünk, ha apa-fia kapcsolatról van szó?

Bár mondjuk Harryék igencsak jól megoldják az életüket, hiszen most költöztek át Kanadából Kaliforniába, egy 6,2 milliárd forintot érő luxusvillába. Meghan a napokban engedte be a The Cut riporterét az otthonukba, ahol többet között kifejtette, nem volt olyan könnyű megszerezni az álomotthont:

„Ugyan ezen a környéken keresgéltünk, de nem volt munkánk, ezért egyszerűen nem akartunk eljönni és megnézni ezt a házat. Számunkra ez akkor nem volt megugorható."

Azóta sikeresen szereztek maguknak „munkát", vagyis inkább fizetést, hiszen a Spotify-jal egy 25 millió dollárt érő üzletet-, a Netflixszel pedig egy 100 millió dollárost szerződést kötöttek. És akkor a többiről, például Harry önéletrajzi könyvéről még szót sem ejtettünk.

Az ingatlanban egyébként 9 hálószoba és 16 fürdőszoba van, ők pedig csupán egy négyfős család. Van könyvtár, mozi, wellness központ két szaunával, teniszpálya, játékszoba, medence, csirkeól, külön melléképület a vendégeknek, szóval minden adott ahhoz, hogy Meghanék ne szenvedjenek hiányt. Az a mindent felkavaró Oprah-interjú is már ennek a háznak a kertjében volt... Mondjuk ilyen helyen én is könnyedén mondanék bármit.

Ebben a környezetben reagáltak most is, a Buckingham-palota által közzétett királyi családi portréra, méghozzá két saját fotóval, ami Harryt és feleségét ábrázolja: a képek enyhén erős visszaszólás, mintha azt mondanák ezzel, „nem térünk vissza, nincs szükségünk a királyi családra, csak egymásra." Igazán szembeötlő, hogy a legtöbb közös képeiken ugyanaz a felállás: Harry a hátvéd, a biztos pont, aki ott áll Meghan mögött, fogja a kezét, miközben Meghan elöl áll, kihúzott háttal és vakmerően belenézve a kamerába.

Volt egy interjú, amiben Harry azt mondta, hogy csak azt sajnálja, hogy nem védte meg jobban Meghant a családjától. A riporter visszakérdezett, hogy mitől kellett volna megvédenie? S Harry halkan azt mondta, hogy a rasszizmustól, majd hozzátette, hogy az élet ismétli önmagát és nem akar még egy olyan személyt elveszíteni, akit mindennél jobban szeret.

Így már a közös képek is más megvilágításba kerülnek...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás