promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Baukó Éva melltartó nélkül, nedvesen pózolt, és ezzel letarolta fél Magyarországot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva igazi forróságot okozott a dögös képeivel.

Az utóbbi években az ország egyik kedvenc megmondó embere lett a Való Világ 4. szériájából ismert Baukó Éva, hiszen ami a szívén, az a száján, és rengeteg magyar celebet kiosztott már a nagy nyilvánosság szeme láttára, ráadásul elég durva szavakkal. Nemrég VV Béci, vagyis Young G Béci ment neki, és természetesen a botrányhősnő akkor sem hagyta magát, a tőle megszokott stílusban szólt vissza neki:

Persze a látszat ellenére nemcsak abból áll Baukó Éva élete, hogy a földbe döngöli a különböző hírességeket, hiszen egyebek között utazgatni is szokott, ráadásul gyönyörű helyeken járt az utóbbi időszakban. Ezekből a kiruccanásokból szemezgetett pár képet a minap a közösségi oldalán, de arra talán még ő sem számított, hogy milyen nagy hatással lesznek a követőire a forró felvételek.

Baukó Éva feszes bikiniben pózolt, de olyan fotókat is kirakott magáról, amiken nincs rajta se melltartó, se bikinifelső, hanem csak egy fehér ing, ami szinte teljesen átázott – mintha éppen akkor nyert volna meg egy vizespóló versenyt, a látvány pedig természetesen mindenkit letaglózott, hiszen talán még sosem volt ilyen szexi és kívánatos a népszerű, nagyszájú sztár.

Baukó Éva mindig tudja, hogy mi kell a rajongóinak/hódolóinak, de ilyen kegyes ajándékra kevesen számítottak tőle. Aki kíváncsi az enyhén 18+-os, nedves, melltartó nélküli képeire, az itt megnézheti őket – de persze kérdéses, hogy meddig:

Aki pedig egy picit többet szeretne bízni a saját fantáziájára, az itt megtekintheti Baukó Éva bikinis fotóit is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás