promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara komoly feladatot kapott, nagy kalandra vállalkoztak Rubint Rékával
Borítókép:  youtube.com/EBE Hírek (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas megtiszteltetés érte Schobert Larát és Rubint Rékát.

Nem lehet egyszerű, ha az ember Magyarország két legnagyobb hírességének a gyermeke, de úgy tűnik, hogy a 18 éves Schobert Larának sikerült helyén kezelnie azokat a dolgokat, amiket az élet elé dobott Rubint Réka és Schobert Norbi lányaként, hiszen olyan sikereket tudhat maga mögött, amilyenekről sokan csak álmodoznak az ő korában – ilyen például az, hogy máris közel 300 ezer követője van Instagramon.

Az utóbbi évek botrányaiból és nehéz helyzeteiből kiderült, hogy a Schobert család tagjai között olyan erős és szoros kötelék van, amit lehetetlen szétbombázni, akármennyire próbálkoznak a rosszindulatú kommentelők és az egyéb rosszakarók. Valószínűleg ez a kötelék az, ami miatt most Schobert Lara és Rubint Réka is közösen vállalkoztak egy nagy feladatra, ugyanis mindketten a márkanagykövetei lettek egy szépségápolási márkának.

„Anya és Én. Sokszor láthattatok minket már együtt, de ez most valami nagyon más. Ez most kettőnkről szól, és arról a köztünk lévő szövetségről, melynél nincs erősebb a világon. Minden nőnek fontos a szépség, ez kortól független. Anya-lánya kapcsolatban pedig a legfontosabb: az értékek átadása, és ha ezt a folyamatot egy élvezetes, mindenki számára fontos területen tehetjük meg, akkor ez igazi kalandban vehetünk részt a legszeretettebb személlyel”

– írta Schobert Lara a bejelentő poszthoz, amihez egy közös képet is mellékelt az édesanyjával.

A fiatal híresség azt is elárulta, hogy majd Rubint Rékával együtt fogják megmutatni a kedvenc termékeiket, illetve a trükkjeiket, praktikáikat, hogy mindenki tudja, mi is a szépségük titka. Óriási megtiszteltetés, hogy Schobert Lara ilyen fiatalon máris márkanagykövet lett, ebből kiindulva pedig biztos, hogy még hatalmas projektek várnak rá a jövőben, és talán még a szüleit is túlszárnyalja egyszer.

Íme Schobert Lara posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás