Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csisztu Zsuzsa kisebbfajta pornóbotrány után vetkőzött le egy férfimagazinnak

Csisztu Zsuzsa kisebbfajta pornóbotrány után vetkőzött le egy férfimagazinnak

Színes

Csisztu Zsuzsa kisebbfajta pornóbotrány után vetkőzött le egy férfimagazinnak

Színes

Promotions 10:10

Az egykori sikeres tornásznő azért nem mutatott meg mindent magából.

Csisztu Zsuzsa a húszas évei legelején, 1992-ben került be a patinás Magyar Televízió sportszerkesztőségébe. Éppen akkor hagyta abba tornász pályafutását, ami egyáltalán nem volt eredménytelen, hiszen sokszoros magyar bajnokká vált, az 1988-as szöuli olimpián pedig 8. helyezést ért el.

A Telesportnál viszonylag kevés időt töltött el, 1998-ban ugyanis a TV2-höz igazolt, a kereskedelmi tévéknél akkor már több lehetősége adódott egy feltörekvő fiatalnak. Akkor is még a csatornánál dolgozott, amikor 2001-ben kisebbfajta „pornóbotrányba” keveredett.

A weben kezdett el keringeni egy házilag készített felvétel, amely állítólag a tűzrőlpattant műsorvezetőt mutatta egy férfivel (akkori hírek szerint Solti Attila sportlövővel) meglehetősen intim helyzetben, semmit sem hagyva a képzeletre.

„Ezen a felvételen nem én vagyok látható, ezért csalódást kell okoznom azoknak, akik azt hitték, rólam készültek a zaftos képek… Azért bóknak veszem, hogy egyesek velem foglalkoznak, hiszen Gábor Zsazsa szerint a negatív reklám is reklám”

– nyilatkozta akkor az Indexnek, és a botrány hullámai viszonylag gyorsan el is ültek. A ma 52 éves Csisztu Zsuzsa 2004-ben így már makulátlan hírnévvel vetkőzhetett le az FHM férfimagazinnak, ahol az augusztusi szám címlaplányaként szerepelt.

Aranydíszítésű fehér bugyiban és melltartóban nézett az olvasókra a borítóról, merészen kihívó tekintettel, borzasra fújt szőkésbarna hajjal. Aki ennél többre vágyott, az hiába lapozott bele az újságba, mert a szép műsorvezető nem vetkőzött le jobban, csupán a fehérneműk színét váltogatta. Sportolástól formás alakja és dús mellei azért így is képesek voltak feltüzelni a fantáziát.

Képek egyebek mellett ITT.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria