promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi szörnyen lefogyott, nincs ideje enni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdinak három babát kell táplálnia, és ez meglátszik rajta.

Rúzsa Magdi nyáron visszatért a színpadra, azonban most lehetősége nyílik arra, hogy egy új területen is kipróbálja magát. Az énekesnő nemrég a KINCSEM divatcipőmárka nagykövete lett, és így a tervezésből is kiveheti a részét. Testhezálló feladat ez Magdi számára, hiszen a cipők és a kalapok mindig a szenvedélyi közé tartoztak, és most ő is beleadhatja az ötleteit, és közösen alkothat a tervezőkkel. Elmondása szerint ez egy olyan dolog, ami régóta foglalkoztatja.

Ráadásul a KINCSEM is bizonyos szempontból közel áll hozzá, hiszen Herendi Gábor Kincsem című filmjének a főcímdalát is ő énekelte, és a lovaglás is régóta jelen van az életében.

Mindezek miatt egy jelnek gondolta, amikor a cipőmárkától megkeresték ezzel a lehetőséggel, és örömmel el is vállalta a nagyköveti feladatokat.

„Hiszek a brandben, és már most látom, hogy ez nem csak egy tiszavirág életű dolognak ígérkezik, hanem szépen építhető, ami egy nap akár legendává válhat. Szeretek ilyen nagy volumenű dolgokba belenyúlni és energiát fektetni bele. (...) Még mielőtt a KINCSEM megérkezett volna az életembe, az ötleteimet gyakran lerajzoltam, és örülök, hogy végre az általam tervezett darabok „életre kelhetnek”. Hosszú évek óta tervezgetek magamnak a színpadra, bár ezt eddig még nem vertem nagy dobra. Így már a tervezésbe belekóstoltam, de egész más, ha egy komoly csapattal dolgozhatom együtt”

- nyilatkozott a Bors-nak Magdi, aki gyermekkora óta imádja a lovakat, és szeretné, ha idővel a gyerekeivel is meg tudná szerettetni a lovaglást.

Az énekesnő persze semmit sem szeretne majd a gyerekeire ráerőltetni, majd eldöntik, hogy akarják-e vagy sem. Magdin egyébként meg sem látszik, hogy három babával volt várandós. Az ikrek világra hozatala után nagyon gyorsan visszanyerte az alakját, de most már túlzottan is meglátszik rajta, hogy nagyon lefogyott.

„Nagyon lefogytam, rendkívül kevés időm marad az evésre. A gyermekeim még mindig anyatejjel táplálkoznak, mindent kiszívnak belőlem. De én örülök, hogy így van, mert nem mindenkinél alakul így, de én a szerencsésebbek közé tartozom”

- mondta Magdi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás