Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harry herceg sokkolta a királyi családot a bejelentéssel, amitől mindenkinek arcára fagyott a mosoly

Harry herceg sokkolta a királyi családot a bejelentéssel, amitől mindenkinek arcára fagyott a mosoly

Színes

Harry herceg sokkolta a királyi családot a bejelentéssel, amitől mindenkinek arcára fagyott a mosoly

Színes

Promotions 12:37

Harry herceg nem mindennapi dologgal állt elő, Kamilla reakciója volt a legsokkolóbb.​

Az elmúlt időszakban nagy változások történtek a brit királyi család életében, és az új király, II. Erzsébet halála után trónra lépő III. Károly további változtatásokat tervez már uralkodása legelején, arról korábban is volt szó már, hogy többek között arra készül, hogy Harry-t és Meghan Markle-t kizárja azon királyi családtagok sorából, akik a királyt helyettesíthetik, vagyis hogy kik járhatnak el a helyében. Az indoklás oka az, hogy olyanok ne járhassanak el a nevében, akik nem aktívan dolgozó tagjai a brit uralkodóháznak. Meghan és Harry pedig két éve nem járnak el már a brit királyi ház nevében.

Ám úgy tűnik, hogy időről időre felbukkannak az enyhülés szikrái, így a kibékülés lehetősége is. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez mikor következik be III. Károly és a királyi család többi prominense, illetve a sussexiek között, de megint előjött egy terv, amely erre lett volna hivatva, hogy ezt teljesítse.

Most éppen Meghan Markle szeretett volna személyesen találkozni az új királlyal, a találkozó szervezésében pedig Harry is segédkezett. És ekkor Harry herceg el is mondta az ötletét, hogy szerinte hogy lehetne rendezni a családi viszonyt. Harry szerint egy harmadik félre, egy mediátorra lenne szükség, aki közvetítene a felek között. A Mirror beszámolója szerint mindenkit meglepett az ötlet.

És úgy tűnik, hogy egyeseket sokkolt is az elképzelés.

A beszámolók szerint Kamillát annyira meglepte a feltevés, hogy kiköpte a teáját, miután elhangzott az ötlet. Amúgy Meghan és Károly találkozója már korábban is napirenden olt, még amikor a sussexiek az Invictus Game-re látogattak európába, ám akkor annyira elkéstek, hogy csupán 15 percük maradt beszélgetni, így igazából ennek a folytatása következne majd a felek részéről, ha sikerül zöld ágra vergődni a kondíciókat illetően.

(via Cosmopolitan)

Borítókép: Profimedia - illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria