Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döbbenetes videó: Varga Viktor megmutatta, hol lakik most, ettől le fog esni az állad is

Döbbenetes videó: Varga Viktor megmutatta, hol lakik most, ettől le fog esni az állad is

Színes

Döbbenetes videó: Varga Viktor megmutatta, hol lakik most, ettől le fog esni az állad is

Színes

Promotions 18:58

Nem mindennapi körülmények között él az énekes.

Varga Viktor nagyon sokszor okozott meglepetést Magyarországon egy-egy mondatával, cselekedetével, vagy éppen polgárpukkasztó viselkedésével. A z énekesnek nagyon sok rajongója van, de jócskán akadnak olyanok is, akik nem feltétlenül szeretik őt. Egyet azonban nem lehet tőle eltagadni, és valószínűleg ezzel mindkét tábor egyetért, azaz, hogy Varga Viktor mindenkinek meglepetést tud okozni valamiféle különc húzásával. Sokszor pedig Varga Viktor minden húzása egy különc kis cselekedet.

Most például a Mokka riporterét fogadta átmeneti otthonában, amely nem egy bérlakás vagy egy víkendház, egész másról van szó. Ide Varga Viktor azért kényszerült átköltözni egy időre, mivel megszakadt otthon felújítása. Az énekes pedig nem teketóriázott, nem ment messzire jelenlegi otthonától, sőt, ott sem hagyta azt, hanem mellé épített egy jurtát.

És egy jurtában lakik most.

A Mokka riporterét is itt fogadta Varga Viktor, sőt, még ágyban is volt párjával, amikor a riporter betoppant. Az énekes rengeteg dologról mesélt a csatorna riporterének, többek között arról is, hogy mi történt az elmúlt időszakban. Azt is elárulta, hogy nem bánja ezt a kényszer szülte megoldást, mivel az organikus forma azonnal magával is ragadta. Egyelőre a tisztálkodsát is a Dunában oldja meg, annak ellenére, hogy édesapja kialakított neki egy vizesblokkot.

(via Life)

Borítókép: TV2 Play (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria