promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó: Varga Viktor megmutatta, hol lakik most, ettől le fog esni az állad is
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi körülmények között él az énekes.

Varga Viktor nagyon sokszor okozott meglepetést Magyarországon egy-egy mondatával, cselekedetével, vagy éppen polgárpukkasztó viselkedésével. A z énekesnek nagyon sok rajongója van, de jócskán akadnak olyanok is, akik nem feltétlenül szeretik őt. Egyet azonban nem lehet tőle eltagadni, és valószínűleg ezzel mindkét tábor egyetért, azaz, hogy Varga Viktor mindenkinek meglepetést tud okozni valamiféle különc húzásával. Sokszor pedig Varga Viktor minden húzása egy különc kis cselekedet.

Most például a Mokka riporterét fogadta átmeneti otthonában, amely nem egy bérlakás vagy egy víkendház, egész másról van szó. Ide Varga Viktor azért kényszerült átköltözni egy időre, mivel megszakadt otthon felújítása. Az énekes pedig nem teketóriázott, nem ment messzire jelenlegi otthonától, sőt, ott sem hagyta azt, hanem mellé épített egy jurtát.

És egy jurtában lakik most.

A Mokka riporterét is itt fogadta Varga Viktor, sőt, még ágyban is volt párjával, amikor a riporter betoppant. Az énekes rengeteg dologról mesélt a csatorna riporterének, többek között arról is, hogy mi történt az elmúlt időszakban. Azt is elárulta, hogy nem bánja ezt a kényszer szülte megoldást, mivel az organikus forma azonnal magával is ragadta. Egyelőre a tisztálkodsát is a Dunában oldja meg, annak ellenére, hogy édesapja kialakított neki egy vizesblokkot.

(via Life)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás