promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlie Sheen 18 éves lányának a bikinifelsője szinte semmit sem takar – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jazmyne Day meg alig tud olyan bikinit felvenni, ami kordában tudná tartani a kebleit.

Charlie Sheen és Denise Richards idősebb lánya, Sami Sheen márciusban lett 18 éves, és úgy döntött, hogy rögtön fel is regisztrál az OnlyFans-oldalra. Az egykori házaspár, Sheen és Richards között már vita is alakult ki ebből. Természetesen az apuka nem örül annak, hogy a tini Sami belevág egy ilyenbe, Denise Richards azonban nem akar ebbe beleszólni. Sami a közösségi médiában is szereti megmutatni a csodás testét. Az első posztnál ne felejtsetek el lapozni, mert sok dögös képet láthattok.

Jazmyne Day szintén az interneten keresi a kenyerét. Korábban se voltak apró mellei, de úgy döntött, hogy még nagyobbakat csináltat magának. Sokan vannak úgy vele, hogy ezzel az influenszer már eltúlozta a dolgot, de egy másik tábornak meg pont ez jön be. Ti, hogy vagytok vele?

Végül jöjjön egy orosz modell, aki megnyerte az Instagram versenyt, mivel Viki Odintcovát már 5,1 millión követik. Ez nem is csoda, mivel eszméletlenül gyönyörű. A modell az egészséges élet híve, ráadásul minden nap edz, ami meg is látszik rajta.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás