promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Deutsch Anita piros bikiniben szexizett még egy utolsót a távozó nyárban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő kereken 20 éve van együtt Kinizsi Ottóval.

Amikor Deutsch Anita és Kinizsi Ottó járni kezdtek (kereken két évtizede), akkor a színész még a 20. életévét sem töltötte be, míg a 28 éves színésznő már túl volt jó néhány meghatározó szerepén, munkáján. Furcsa párnak tartották őket, akiknek nem jósoltak hosszú kapcsolatot, de 2004-ben házasság lett a dologból.

„Nagyon nehéz volt az eleje, tény és való. Konkrétan, mint egy hollywoodi történetben, az egész világ ellenünk volt. Tényleg ellenezte mindenki ezt a házasságot… Szétszedett minket a sajtó és a család is. Ezt én most már értem egyébként. Ha belegondolsz, ott van egy 27-28 éves nő és egy 19 éves fiú, és akkor a szülő mit szeretne: hogy jöjjenek az unokák, hogy legyen család, össze kell házasodni, ez a normális. Azt gondolták, hogy egy 19 éves fiúval ez nem fog működni”

– idézte a 24.hu Anitát, aki a TV2 Mokka című műsorának vendége volt férjével. Ottó erre úgy reagált, hogy mindig is érettebb volt a koránál, és nem a színésznő hálózta be őt, hanem éppen fordítva történt a dolog, a fiatal színész szeretett volna korán megházasodni.

Két szép kislánya is született az immár 48 esztendős Anitának és a szeptember közepén kerek (40.) születésnapot ünneplő férjének. A házasságuk sok vihart megélt, de a kölcsönös szeretetükről mindent elárul, hogy nagyobb nyilvános botrányok nélkül máig együtt vannak.

A Barátok közt révén országos ismertséget szerzett Anita (2001 és 2018 között szerepelt a szappanoperában, kisebb-nagyobb megszakításokkal) a visszafogott arcát mutatja a közösségi médiában.

Most azonban ő sem tudott ellenállni a csábításnak, és piros bikinire vetkőzött, hogy kiélvezze a lassan őszbe hajló nyár utolsó pillanatait. A színésznőnek csak a fürdőruha-felsője látszik, az alsó részt pedig csupán sejtetni hagyta, de így is meglehetősen szexire sikeredett a kép, hiszen mostanában ritkán láthatjuk ennyire levetkőzni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás