Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Az időjós Gaál Noémi is levetkőzött egy férfimagazinnak, és azt is elárulta, hányadik randin bújt ágyba az akkori párjával

Az időjós Gaál Noémi is levetkőzött egy férfimagazinnak, és azt is elárulta, hányadik randin bújt ágyba az akkori párjával

Színes

Az időjós Gaál Noémi is levetkőzött egy férfimagazinnak, és azt is elárulta, hányadik randin bújt ágyba az akkori párjával

Színes

Promotions 11:11

A tévés szépség nem mutatott meg mindent magából, de így sem lehetett okunk panaszra.

Biztosak lehetünk abban, hogy a férfiak zöme csupán azért nézi az ATV csatorna időjárás-előrejelzéseit, hogy újra meg újra megcsodálja az időjós Gaál Noémi formás idomait. A visszafogott szépséggel kapcsolatban talán már kevesebben emlékeznek arra, hogy 2005-ben levetkőzött az egyik magyarországi férfimagazinnak.

Az októberben már az 52. születésnapját ünneplő Noémi az FHM februári számának címlaplánya volt. Kék-fehér bugyiban és melltartóban, vörösesbarna hajjal pózolt a kamerának, és – az ilyen újságoktól szokatlan módon – a belső lapokon sem vetkőzött le jobban.

Ez valószínűleg nagy csalódást okozott sok férfi rajongónak, pedig a képek így is határtalanul erotikusra sikeredtek. Az igazsághoz tartozik, hogy a lila, vörös vagy fehér fehérneműk alkalmanként a mellbimbókat is látni sejttették, így az olvasók kíváncsisága is részben ki lett elégítve.

A formás időjós akkoriban, bő másfél évtizede a TV2 csatornánál dolgozott, és 2005 nyarán eljegyezték egymást Maloveczky Miklóssal, a Maché együttes tagjával, végül azonban házasság nem lett a dologból.

„Ha kialakulóban volt valami kapcsolatom, találkoztam egy fiúval, akkor előbb vagy utóbb utolért a gondolat, hogy vajon milyen lehet vele az ágyban. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül”

– vallotta be Noémi az FHM-nek, azt is elárulva, hogy akkori kedvesével a harmadik randi idején jutottak el az ágyig. A szépséges időjós magabiztosan azt állította, hogy már ránézésre meg tudja állapítani, milyen lehet egy férfi intim szituációban.

„A gesztusokból, a mimikából, a szövegből, a lendületből, vagy a lendület hiányából meg lehet állapítani, hiszen ezek nagyjából egyenes arányban vannak… Ha pedig beindul a vonzalom, akkor minek várni?”

– filozofált Noémi.

Fotók egyebek mellett ITT.

És egy közel korabeli videó:

Borítókép: YouTube / Tatár Csilla (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria