promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Molnár Gusztáv sorsa
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Gusztáv teljesen elvágta magát mindenkinél.

A Promotions számolt be róla elsőként, hogy Fazekas Vivien a közösségi oldalán jelentette be, hogy elválik Molnár Gusztávtól. A színész alkoholfüggősége miatt vonult be az elvonóra, amit aztán három hét után ott is hagyott. Bár felesége mindenben próbálta őt támogatni és segíteni, végül úgy döntött, felbontja közös életüket.

Molnár Gusztávról korábban azt lehetett hallani, hogy talán visszatér a Drága örökösök folytatásában, azonban az RTL Klub kijelentette, hogy nem terveznek együtt dolgozni a színésszel, csak ha ezt az állapota lehetővé teszi. Mivel mindenki elfordult tőle, Molnár Gusztáv arra a döntésre jutott, hogy saját pénzén megy vissza az elvonóra, és végleg leteszi az italt.

„Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg. (...) Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem, és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem. Megértem, hogy véget vetett a házasságunknak, és azt is, hogy már nem támogat. A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül”

- nyilatkozott a Blikk-nek Gusztáv, aki megerősítette, hogy másodszor is kirúgták az RTL Klub sorozatából, azonban nem adja fel.

Molnár Gusztáv továbbra is színésznek tartja magát, és most elkezdett írni egy monodrámát a saját életéből, amit majd a jövőben szeretne bemutatni. Addig is azonban élnie kell valamiből, és úgy tűnik, hamarosan munkát kaphat egy komáromi zöldségfeldolgozó üzemben. Gusztáv azt sem tartja kizártnak, hogy külföldön keres állást, most azonban egyetlen fontos dolog van a számára.

„Egy azonban biztos: most az a legfontosabb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabaduljak”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás