promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos alagútra bukkantak a szántóföldön, idegen kislányt találtak, aki magyarul tud számolni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szántóföld rejtélye, a rádiós műsorvezető mellei, a magyarul számoló idegen kislány, Szabó Zsófi ritkán látható testvére, és egy jogásznő hihetetlen története volt olvasóink kedvence a héten.

A természet iránt rajongó és a történelmet kedvelő ír Joe Thompson nemrég mindkét hobbijának hódolhatott egyszerre. A Donabate nevű kis tengerparti város közelében ugyanis egy rejtélyes nyílást talált egy szántóföldön, amely egy sötét alagútba vezetett. S hogy mit talált ott lent? Az alábbi cikkből kiderül.

[[c1]]

A dekoratív rádiós műsorvezető, Pordán Petra újabb darabjait mutatta meg a bikinigyűjteményének. A Sláger FM ezúttal a Lupa Beach-et hódította meg fantasztikus alakjával.

[[c2]]

Magyarországon is post-it néven emlegetik azt az öntapadós jegyzettömböt, amelynek a lapjaira hasznos feljegyzéseket, üzeneteket írhatunk. Most kiderült, hogy mind ez idáig mindenki rosszul használta ezt a hasznos kis jegyzettömböt.

[[c3]]

Az alábbi cikkben egy olyan videót láthattok, amiben egy hanti kislány számol el egytől hatig, ami elsőre talán idegenül hangozhat számunkra. De figyeljünk csak jobban oda, és halkan számoljunk vele magyarul!

[[c4]]

A 31 éves Szabó Gyuláról tudni kell, hogy ritkán látni nővére, Szabó Zsófi mellett közös képen, az pedig még ritkábban fordul elő, hogy meg is engedi a testvérének, hogy kiposztolja azt. Ez is egy kivételes fotó!

[[c5]]

Dr. Serfőző Andrea ügyvédnő 6 év alatt, 48 évesen, sportmúlt nélkül az Európa- és a Világbajnokságon is csodálatos helyezést ért el. Azt mondja, az ember akkor kezd el igazán élni, ha kilép a komfortzónájából. Most elmeséli nekünk, hogyan lehet szemléletváltással 180 fokos fordulatot venni, ha igazán akarjuk. A hihetetlen kitartásával kitűnt akadályfutó jogásznőt csodálatos sportkarrierjéről kérdeztük.

[[c6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás