Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Titokzatos alagútra bukkantak a szántóföldön, idegen kislányt találtak, aki magyarul tud számolni

Titokzatos alagútra bukkantak a szántóföldön, idegen kislányt találtak, aki magyarul tud számolni

Színes

Titokzatos alagútra bukkantak a szántóföldön, idegen kislányt találtak, aki magyarul tud számolni

Színes

Promotions 14:14

A szántóföld rejtélye, a rádiós műsorvezető mellei, a magyarul számoló idegen kislány, Szabó Zsófi ritkán látható testvére, és egy jogásznő hihetetlen története volt olvasóink kedvence a héten.

A természet iránt rajongó és a történelmet kedvelő ír Joe Thompson nemrég mindkét hobbijának hódolhatott egyszerre. A Donabate nevű kis tengerparti város közelében ugyanis egy rejtélyes nyílást talált egy szántóföldön, amely egy sötét alagútba vezetett. S hogy mit talált ott lent? Az alábbi cikkből kiderül.

A dekoratív rádiós műsorvezető, Pordán Petra újabb darabjait mutatta meg a bikinigyűjteményének. A Sláger FM ezúttal a Lupa Beach-et hódította meg fantasztikus alakjával.

Magyarországon is post-it néven emlegetik azt az öntapadós jegyzettömböt, amelynek a lapjaira hasznos feljegyzéseket, üzeneteket írhatunk. Most kiderült, hogy mind ez idáig mindenki rosszul használta ezt a hasznos kis jegyzettömböt.

Az alábbi cikkben egy olyan videót láthattok, amiben egy hanti kislány számol el egytől hatig, ami elsőre talán idegenül hangozhat számunkra. De figyeljünk csak jobban oda, és halkan számoljunk vele magyarul!

A 31 éves Szabó Gyuláról tudni kell, hogy ritkán látni nővére, Szabó Zsófi mellett közös képen, az pedig még ritkábban fordul elő, hogy meg is engedi a testvérének, hogy kiposztolja azt. Ez is egy kivételes fotó!

Dr. Serfőző Andrea ügyvédnő 6 év alatt, 48 évesen, sportmúlt nélkül az Európa- és a Világbajnokságon is csodálatos helyezést ért el. Azt mondja, az ember akkor kezd el igazán élni, ha kilép a komfortzónájából. Most elmeséli nekünk, hogyan lehet szemléletváltással 180 fokos fordulatot venni, ha igazán akarjuk. A hihetetlen kitartásával kitűnt akadályfutó jogásznőt csodálatos sportkarrierjéről kérdeztük.

Borítókép: Profimedia