Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Patkánynak nevezte Curtis a bűnözőt, aki miatt most a rendőrségnek próbál segíteni

Patkánynak nevezte Curtis a bűnözőt, aki miatt most a rendőrségnek próbál segíteni

Színes

Patkánynak nevezte Curtis a bűnözőt, aki miatt most a rendőrségnek próbál segíteni

Színes

BTP 16:45

Curtis közben bejelentette az augusztusi fellépéseit is.

Őrülten mozgalmas volt Curtis élete mostanában. Ugyebár a legnagyobb beszédtémát az adta, hogy a rapper és Majka szakmailag ismét különváltak. Ez a szakítás most valóban véglegesnek tűnik, mivel Curtis úgy döntött, hogy nem szeretne örök második lenni, így egyedül folytatja tovább a karrierjét.

Azt anno egy barátja is megerősítette, hogy ennek az egésznek semmi köze a drogokhoz, majd Curtis is hozzátette, hogy nagyon régóta tiszta. Majka azért eléggé csalódott, mivel Villányban egyedül kellett megoldania kettejük fellépését a rapper távolmaradása miatt. Most valószínűleg ismét egy hosszú mosolyszünet kezdődik kettejük között.

Curtis nem olyan rég kitett arról is egy képet, hogy mennyire boldogok együtt a kosárlabdázó Barnai Judittal. Biztosan voltak nekik is problémáik az utóbbi időben, azonban nem mentek szét, pedig erről is temérdeknyi pletyka volt.

A rapper nem olyan rég egy újabb fotót osztott meg Instagramon, ahol látni lehet, hogy Judittal egy romantikus hajókázáson vettek részt. Sokadik ránézésre is úgy tűnik, hogy felhőtlen a boldogság kettejük között.

Curtis a koncertezéshez is igyekszik visszatérni. A közeljövőben fellép majd Dombrádon, Újpesten, és Tatán, de Szlovákiában is lesz két koncertje augusztus 27-én.

A rapper Instagramján is folyamatosan történnek az események. Curtis barátjának az egyik éttermébe nem olyan rég betörtek, és a híresség igyekszik segíteni a rendőrségnek.

„Keressük a képen látható patkányt! Tegnap éjszaka betört a Római parton található Bp BARbq Terrac-ba!”

- írta a rapper, aki hozzátette, hogy bár a kamera képe nem a legjobb, de aki információval tud szolgálni, az keresse meg Urbán Rolandot, vagy a rendőrséget.

 

Borítókép: TV2 Play