promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Patkánynak nevezte Curtis a bűnözőt, aki miatt most a rendőrségnek próbál segíteni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis közben bejelentette az augusztusi fellépéseit is.

Őrülten mozgalmas volt Curtis élete mostanában. Ugyebár a legnagyobb beszédtémát az adta, hogy a rapper és Majka szakmailag ismét különváltak. Ez a szakítás most valóban véglegesnek tűnik, mivel Curtis úgy döntött, hogy nem szeretne örök második lenni, így egyedül folytatja tovább a karrierjét.

Azt anno egy barátja is megerősítette, hogy ennek az egésznek semmi köze a drogokhoz, majd Curtis is hozzátette, hogy nagyon régóta tiszta. Majka azért eléggé csalódott, mivel Villányban egyedül kellett megoldania kettejük fellépését a rapper távolmaradása miatt. Most valószínűleg ismét egy hosszú mosolyszünet kezdődik kettejük között.

Curtis nem olyan rég kitett arról is egy képet, hogy mennyire boldogok együtt a kosárlabdázó Barnai Judittal. Biztosan voltak nekik is problémáik az utóbbi időben, azonban nem mentek szét, pedig erről is temérdeknyi pletyka volt.

A rapper nem olyan rég egy újabb fotót osztott meg Instagramon, ahol látni lehet, hogy Judittal egy romantikus hajókázáson vettek részt. Sokadik ránézésre is úgy tűnik, hogy felhőtlen a boldogság kettejük között.

Curtis a koncertezéshez is igyekszik visszatérni. A közeljövőben fellép majd Dombrádon, Újpesten, és Tatán, de Szlovákiában is lesz két koncertje augusztus 27-én.

A rapper Instagramján is folyamatosan történnek az események. Curtis barátjának az egyik éttermébe nem olyan rég betörtek, és a híresség igyekszik segíteni a rendőrségnek.

„Keressük a képen látható patkányt! Tegnap éjszaka betört a Római parton található Bp BARbq Terrac-ba!”

- írta a rapper, aki hozzátette, hogy bár a kamera képe nem a legjobb, de aki információval tud szolgálni, az keresse meg Urbán Rolandot, vagy a rendőrséget.

[[cikk2]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás