Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Bea popsit és lila bugyit villantott – ettől a videótól mindenki zavarba jön

Gáspár Bea popsit és lila bugyit villantott – ettől a videótól mindenki zavarba jön

Színes

Gáspár Bea popsit és lila bugyit villantott – ettől a videótól mindenki zavarba jön

Színes

Promotions 19:19

Győzikével jövőre ünneplik a 30. házassági évfordulójukat, de Bea asszony fantasztikus formában van.

Nincsenek könnyű hetek, hónapok Gáspár Bea mögött, hiszen a férje egészségügyi problémái miatt mostanában rá hárul a családfenntartás összes terhe. Győzike évek óta borderline személyiségzavarral, depresszióval és gyógyszerfüggőséggel küzd, és emiatt már többször kellett szanatóriumba, sőt zárt osztályra vonulnia.

Az énekes azonban a napokban új lendületet kapott, hiszen Siófokon ismét a legendás Romantic együttessel koncertezhetett – volna. Völgyi Zsuzsi ugyanis koronavírusos lett, és bár a tünetei nem súlyosak, Győzikének így Kunovics Katinkával kettesben kellett vállalnia a bulit.

Közben Bea asszony szakított némi időt magára, az Instagramra feltöltött videója alapján ugyanis alakformáló elektromágneses kezelésen vett részt. Játékosan ki is meredt tőle, bár elmondása szerint csak a gép hangja volt szörnyű, maga a procedúra nem annyira.

„Sziasztok! Most vagyok a fenékemelős kezelésen”

– jelentkezett be a rajongóinak, mégpedig hason fekve egy speciális ágyon. A posztja szerint „ezerrel” fogyókúrázik, ehhez pedig kiegészítésként veszi igénybe a hatékony kezelést. Amelynek csupán egyetlen „mellékhatása” volt.

Bár a kezelést végző hölgy megígérte, hogy nem mutatja meg Bea fenekét, végül mindenki láthatta egy kis időre a 48 éves médiaceleb popsiját és lila bugyiját. Meg is kapta érte a dorgálást az egyik női követőjétől:

„Ez nagyon fontos egy nagymama korú roma asszonynak? Vagy ő is akar villantani? Várjuk a pucér képeket...”

Borítókép: Mindmegette.hu / YouTube (screenshot)