Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az édes mosolyú magyar rádiós műsorvezető mellei kitakarták az egész Lupa Beachet

Az édes mosolyú magyar rádiós műsorvezető mellei kitakarták az egész Lupa Beachet

Színes

Az édes mosolyú magyar rádiós műsorvezető mellei kitakarták az egész Lupa Beachet

Színes

Promotions 19:38

Pordán Petra újabb darabjait mutatta meg a bikinigyűjteményének.

A nyár kiváló alkalmakat teremt arra, hogy a hazai sztárok elbüszkélkedjenek a meleg évszakra való ruhatárukkal, mi pedig lenge öltözetben csodálhassuk meg őket. Ilyenkor azok is reflektorfénybe kerülnek, akiket az év egyéb időszakaiban ritkábban láthatunk.

Közéjük tartozik a Sláger FM rádió bombázó műsorvezetője, Pordán Petra is, akit egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy a nyarat lustizással töltené. A születésnapja környékén, július közepén Tenerifére utazott a férjével, Balogh Tamással, ahonnan a csinos feleség egy vadító piros bikiniben jelentkezett be.

Petra Instagram-oldala azóta újabb pikáns fotókkal bővült, hiszen a műsorvezető is kipróbálta a Balatonon az egyre népszerűbb SUP-deszkázást, és ehhez ismét a „bikavadító” fürdőruháját vette fel, ám a pimasz mentőmellény miatt ezúttal csak a barna hajú szépség lábait csodálhattuk meg.

A napokban Petra pedig a Lupa Beachről jelentkezett be egy pohár frissítő itallal, no meg persze  újra csak bikiniben. Ezúttal egy csillogó türkizkék darabot választott, és mellé olyan mosolyt biggyesztett, hogy a követői rögtön elolvadtak tőle.

„Napfény, vízpart, limonádé, szeplős orr, boldogság. Egy nyári lánynak ilyen a tökéletes vasárnap. Remélem, Nektek is jól telik a hétvége”

– írta a kép mellé a műsorvezető, akit a lazuláson kívül azért is irigyelhetünk, mert nemrég a reggeli rádiós műsorában megkóstolhatta a Huncut Szilva Herceg és a Nagyi kedvence nevű édességeket, amelyeket idén az ország „sima”, illetve cukormentes tortáivá választottak. Petráékhoz egyenesen a kitalálók, Karikó Orsolya és Gyuris László cukrászok vitték el a finomságokat.

Borítókép: Profimedia