promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: Rubint Rékát és Somhegyi Krisztiánt a saját fotói leplezték le, most már nem titok, hogy szerepelnek a Dancing with the Stars 3. évadában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem tudták ügyesen titokban tartani.

FRISSÍTÉS: Megtörtént a hivatalos bejelentés. Az alábbi cikkben láthatod a hírességek listáját, akik szerepelni fognak a Dancing with the Stars idei évadában. A nevek között van egy hatalmas meglepetés is!

Augusztus 8-án, élő videóban fogják bejelenteni, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars 3. évadának szereplői. A TV2 nagyszabású táncos showműsora eddig is kimagasló nézettséget hozott a csatornának, így nem csoda, hogy idén ősszel is műsorra tűzik. Azonban a TV2 már korábban elkezdte szórni az infómorzsákat és az apró jeleket arra vonatkozóan, hogy melyik hírességek fognak részt venni az idei szériában.

A közösségi oldalon már el is indult a lázas találgatás a szereplők kilétét illetően, és vannak néhányan, akik azonnal lebuktak a saját fotóik miatt. Rubint Rékát például a cipője leplezte le. Ugyan a Dancing with the Stars közösségi oldalán is egy emberként tippelték meg a kommentelők, hogy ezek a lábak Schobert Norbi feleségéhez tartoznak, de az egyik legnagyobb bulváros Facebook-csoportban valaki kitett egy fotós összeállítást, amin az alábbi kép mellett egy közös fotó is látható Schobert Norbival és Rubint Rékával, és a fitneszlady ugyanezt a rózsaszín cipőt viseli azon a képen is. Rubint Réka azóta törölte azt a posztot, de úgy tűnik, már későn, hiszen már mindenki tudja, hogy idén ő is táncolni fog.

Hasonlóan járt az Exatlon Hungary Bajnoka, Somhegyi Krisztián, aki szintén benne lesz a Dancing with the Stars 3. évadában. Viczián Viktória szerelmét a jellegzetes köldöke buktatta le, a kommentelők vele kapcsolatban is tuti biztosra mentek.

A többi szereplőt már nem lehet ennyire könnyen kitalálni, de tippek mindenhol vannak. Az alábbi hölgyről például nagyon megoszlanak a vélemények: egyesek szerint Majka felesége, Dundika lábai, mások viszont Csobot Adélra, Pap Dorcira, Hódi Pamelára, és Kiszel Tündére gondolnak.

A következő hölgyhöz annyit írt a TV2, hogy ő "bizony készen áll, hogy megmutassa a világnak, mit tud a táncparketten". A kommentelők úgy vélik, hogy Farkasházi Rékáról, Iszak Eszterről, Puskás-Dallos Bogiról, vagy Berki Mazsiról lehet szó, de a legtöbben Csobot Adélra tippelnek a finom kéztartása miatt.

Az alábbi úriemberben többen is a Dancing with the Stars 3. évadának első kiesőjét látják. Arról persze nincs egyetértés, hogy kihez tartozhatnak ezek a lábak, de a hozzászólók szerint Visváder Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Kajdi Csaba, Rácz Jenő, vagy Bódi Csaba lehet az.

A következő képen megint egy olyan férfi szereplő lehet, akit szintén a cipője buktathatott le. Vavra Bencét az X-faktorból és a Sztárban sztár 8. évadából ismerhetik a nézők; utóbbit ráadásul meg is nyerte. Az egyik kommentelő írta, hogy Bencének ugyanilyen kék cipője van, ezért gondolja, hogy ő lehet az egyik versenyző. Azonban volt, aki inkább Geszti Péterre és Lakatos Márkra gondolt.

Az utolsó képen véleményünk szerint Till Attila látható, ami azért lenne logikus, mert a Dancing with the Stars-t Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezették eddig, és hacsak a TV2 nem egyszerre fogja elindítani a Dancing with the Stars-t és a Sztárban sztár leszek új évadát, akkor Tilla pont ráérne néhány hétig táncikálni. A kommentelők viszont úgy gondolják, hogy Kökény Attila, Gáspár Győző, vagy Vastag Csaba lehet ez a versenyző; viszont néhányan Tillára is szavaztak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás