promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyerte a lottót a 19 éves fiú, pár évvel később visszament kukásnak és hajléktalan lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kukásból milliárdos, milliárdosból újra kukás.

Mindannyian arra vágyunk, hogy egyszercsak kihúzzák a nyerőszámainkat, és másnap milliomosként, esetleg milliárdosként keljünk fel. Mindenki, aki lottózik, abban bízik, hogy a szerencse egyszer neki kedvez majd, és egyik pillanatról a másikra megváltozik az élete. Azonban vannak olyanok, akik nem tudnak kezdeni a hirtelen jött vagyonnal, ötletük sincs, hogy mire költsenek ilyen sok pénzt. Ebben az esetben érdemes felkeresni egy pénzügyi tanácsadót.

Ezt kellett volna tennie Michael Carroll-nak is, aki 2002-ben egészen fiatalon, 19 évesen lett vagyonos ember. Az akkor kukásként dolgozó fiatalember életében először adott fel mindössze egyetlen lottószelvényt, ami szerencsét hozott neki. Michael azonban nem bánt okosan a nyereményével, néhány év alatt elszórta az egészet, és végül ugyanoda jutott vissza, ahonnan indult.

A férfi először is 1-1 millió fontot adott az édesanyjának, a testvérének, és a nagynénjének, majd kötvényekbe és aranyba fektette a pénzét, valamint megvásárolt egy jókora tulajdonrészt a kedvenc klubjából, a Rangers-ből. Később vett egy hatalmas villát magának, egy Range Rovert, két BMW M3-ast, egy BMW Z4-est, és még más autókat is. Naponta kétezer fontot költött kokainra, és egyezer fontot prostituáltakra. Ez az életforma azonban hamar beárnyékolta Michael egész életét: kezdődött azzal, hogy a felesége elhagyta őt, utána pedig többször is megzsarolták a pénze miatt. 2006-ban egyik reggel arra ébredt, hogy az összes kutyáját megölték, ráadásul a zsarolók a családját is megfenyegették. Arra is volt példa, hogy gépfegyveresek jelentek meg Michael-ék háza előtt, hogy pénzt csikarjanak ki tőle.

A vagyonos élet azonban nem sokáig tartott. 2010-re Michael annyira elszegényedett, hogy kénytelen volt visszamenni régi munkahelyére kukásnak, de arra is rákényszerült, hogy hajléktalanszállón lakjon. Sajtóinformációk szerint miután teljesen tönkrement, újra összejött volt feleségével és jelenleg is Skóciában dolgozik, mint szénbányász. Elmondása szerint nem bánta meg azt a néhány évet, amíg milliárdos volt, hiszen hosszú ideig úgy élhetett és szórakozhatott, ahogy jónak látta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás