Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az X-faktor ukrán mentora csúcskategóriás melleivel közölte, hogy véget ért

Az X-faktor ukrán mentora csúcskategóriás melleivel közölte, hogy véget ért

Színes

Az X-faktor ukrán mentora csúcskategóriás melleivel közölte, hogy véget ért

Színes

Promotions 06:06

Herceg Erika az arcunkba tolta hatalmas melleit, és közölte, hogy vége.

Mint az még tavasszal kiderült, az Ukrajnában és Oroszországban is híres, kárpátaljai származású Herceg Erika lesz az X-faktor új női mentora. A kárpátaljai magyar lány 1988-ban született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. 2013-tól 7 éven keresztül tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Gra-nak, akikkel számos zenei díjat nyertek.

A videómegosztó oldalakon, több, mint 250 milliós megtekintésük van. Európa szerte koncerteztek. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezett, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom ez a karrierem egyik fontos állomása lesz és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket és elinduljon a munka”

- mondta korábban Erika, aki rendszeresen osztott meg képeket az X-faktor forgatásáról a közösségi oldalán.

Legutóbb egy igen pikáns fotóval tudatta, hogy véget ért az RTL Klub tehetségkutatójának idei forgatása, ami azt jelenti, hogy hamarosan már a televízióban láthatjuk a 11. évad válogató adásait.

Herceg Erika egy igen forró képpel osztotta meg ezt a hírt a követőivel. Azt már eddig is tudtuk az ukrán énekesnőről, hogy nem szégyelli megmutatni formás alakját, de úgy tűnik, hogy az X-faktor stúdiójában is elég mély kivágású felsőkben fog helyet foglalni a mentori székében.

Borítókép: NLC

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria