promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Schobert Norbi túlsúlyos védence, Géza ezt nem tudja kimagyarázni Update-mesterénél
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Géza az utcán bukott le, ennek Schobert Norbi sem fog örülni.

Rácz Géza az ország legkövérebb tinijeként vonult be a köztudatba. A fiatalembert akkor ismerték meg Magyarországon, mikor elterjedt a hír, hogy Schobert Norbi a szárnyai alá vette őt, és felajánlotta a segítségét abban, hogy lefogyjon és új életet kezdjen. Gézu elképesztő változáson ment már keresztül, 317 kilóról fogyott le 180 kiló alá.

Kétségtelen, hogy a fiatal férfi egy igazi sikertörténet Schobert Norbi életében, ám a fitneszguru ezzel nem fejezte be a munkáját; továbbra is segíti Gézut, most elhatározta, hogy megcsináltatja védence fogait.

Rácz Gézát szó szerint a haláltól mentette meg a fitneszguru, és bízik benne, hogy pártfogoltja ezek után oda fog figyelni a helyes életmódra és az egészségére. Az Update-mesternek most viszont csalódnia kell, ugyanis Gézát olyan helyzetben fotózták le Budapesten, hogy arra sem a fiú, sem a mentora nem lehet büszke.

A Promotions egyik olvasója küldte el az alábbi képet, ami bekerült a mostanában sokat emlegetett "A nagy Norbiréka biznisz-csoportba". A fotót egy fiatal hölgy készítette, aki a buszon ülve szúrta ki a tilosban cigarettázó Gézát.

„Elromlik a kocsim, ezért buszra ülök. Jár az agyam, hogy mit reggelizzek, mert éhenhalok …majd kibámulok az ablakon… Szeretném megköszönni előre is dekkes Gézunak, hogy támogatja a fogyásomat, mert elűzte az étvágyamat”

Mint köztudott, 2012. január 1-jén életbe lépett a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló törvény módosítása, amely kimondja, hogy tilos dohányozni többek között a közösségi közlekedési eszközök megállóiban, várakozó helyeken (így például a buszmegállóban is - a szerk.). Rácz Gézát szemmel láthatóan egyáltalán nem érdeklik a szabályok, ráadásul így hálálja meg azt, hogy Schobert Norbitól kapott egy új lehetőséget a teljes életre.

Persze A nagy Norbiréka biznisz-csoportban létrehozott poszt alatt többen azt írják, hogy a cigarettázás elősegíti a fogyást, ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy Gézu továbbra sem törődik az egészségével; ráadásul a dohányzás az új fogaira sem lesz jótékony hatással. Ez minden bizonnyal mélységesen el fogja keseríteni Schobert Norbit, nem tudni, hogy ezek után továbbra is kitart-e majd védence mellett, és ezek után is támogatni fogja-e őt.

(Fotó: A nagy Norbiréka biznisz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás