Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen meglepetés várta Sylvester Stallone-t a születésnapján – Káprázik a szemünk?

Hihetetlen meglepetés várta Sylvester Stallone-t a születésnapján – Káprázik a szemünk?

Színes

Hihetetlen meglepetés várta Sylvester Stallone-t a születésnapján – Káprázik a szemünk?

Színes

Baranyecz János 07:07

Sylvester Stallone a minap lett 76 éves, ennek örömére egy igazán különleges dologgal kedveskedtek neki a munkatársai.

Sylvester Stallone egyértelműen minden idők egyik legikonikusabb színésze, hiszen az utóbbi évtizedekben rengeteg remek, kihagyhatatlan filmmel ajándékozott meg minket, ráadásul annyira egyedi a kinézete, hogy össze se lehet téveszteni mással. Az már csak hab a tortán, hogy neki köszönhetjük Rockyt és Rambót is, a két legendás karaktert, akik sokak kedvencei – Sly amúgy nemrég elárulta, hogy ki győzne kettejük közül, ha összecsapnának:

Egészen hihetetlen belegondolni, hogy Sylvester Stallone július 6-án ünnepelte a 76. születésnapját, hiszen még mindig remek formában van. A világsztár jelenleg is a november 13-án érkező Tulsa King című sorozaton dolgozik, amiben egy öreg maffiózót alakít majd, és úgy tűnik, hogy nagyon jó a hangulat a forgatáson, ugyanis a kollégái nem semmi meglepetéssel készültek neki a jeles napon.

Sylvester Stallone csak most osztotta meg a közösségi oldalán, hogy mikor belépett a stúdióba, a Tulsa King stábtagjai mind Sylvester Stallone maszkot viseltek, így az ember azt hihette, hogy káprázik a szeme, hiszen sok-sok Sly volt egy helyen – a látvány tényleg káprázatos volt, mintha egy Stallone mennyországba csöppentünk volna.

A színész természetesen teljesen odavolt a meglepetésért, hiszen valóban nagyon vicces volt az elgondolás, illetve a megvalósítás, és ilyen élményben minden bizonnyal még sosem volt része. Látszik, hogy a stáb nagyon szereti Sylvester Stallone-t, így reménykedhetünk benne, hogy a Taylor Sheridan (Yellowstone, Sicario) által készített Tulsa King is remek lesz.

Itt lehet megnézni a meglepetésről készült videót:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria