promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde és egzotikus szépségű lánya dekoltázsversenyt rendeztek Szardínián
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A naptárdíva most sem hazudtolta meg magát a képeken.

Volt idő, amikor a férfiak egymás kezéből kapkodták ki Kiszel Tünde szaftos képekkel teletűzdelt naptárait. A magát televíziós műsorvezetőnek, szerkesztőnek, producernek, újságírónak, színésznőnek, fotómodellnek és szexszimbólumnak nevező celeb már túl jár a 60-on, de még mindig bátran vállalkozhat egy-egy izgató fotókkal teli kiadvány elkészítésére.

Tünde – nem utolsósorban – boldog édesanya is, Donatella nevű lánya pedig éppen a napokban ünnepelte a születésnapját. Talán ennek apropóján ruccantak el a mesés Szardínia szigetére, ahol az érett szépség ismét csak nem hazudtolta meg magát.

Elképesztő dekoltázst villantott, amit a férfi rajongók persze nem hagyhattak szó nélkül. A telt cicik számtalan dicséretet kaptak, a legnagyobb lelkesedést viszont azt váltotta ki, amikor Tünde mellett megjelent az immár 21 éves Donatella is.

Anya és lánya szinte versenyt domborítottak a fotókon, és a piros bikinit viselő Donatella mellett sem kellett szégyenkeznie a kétségkívül jó formában lévő naptárdívának. Kaptunk egy kis ízelítőt a vacsorájukból is, ahol Tünde választotta az emberesebb adagot, de ez így van rendjén.

„Jó nyaralást! Bikinis és bikini nélküli képeket kérünk!”

– szólt hozzá egy rajongójuk még az indulás született fotójukhoz, gyanítható azonban, hogy a kívánsága nem fog maradéktalanul teljesülni, pucér képeket aligha várhatunk az Olaszországban nyaraló hölgyektől.

Pedig jól tudjuk, hogy Tündétől nem áll távol a magamutogatás, már a karrierje is úgy indult 1990-ben, hogy fellépett a német RTL Plus csatorna Tutti-Frutti című pikáns műsorában. 50 lány közül válogatták be, és a show komoly lökést adott az ismertségének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás