Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiszel Tünde és egzotikus szépségű lánya dekoltázsversenyt rendeztek Szardínián

Kiszel Tünde és egzotikus szépségű lánya dekoltázsversenyt rendeztek Szardínián

Színes

Kiszel Tünde és egzotikus szépségű lánya dekoltázsversenyt rendeztek Szardínián

Színes

Promotions 06:06

A naptárdíva most sem hazudtolta meg magát a képeken.

Volt idő, amikor a férfiak egymás kezéből kapkodták ki Kiszel Tünde szaftos képekkel teletűzdelt naptárait. A magát televíziós műsorvezetőnek, szerkesztőnek, producernek, újságírónak, színésznőnek, fotómodellnek és szexszimbólumnak nevező celeb már túl jár a 60-on, de még mindig bátran vállalkozhat egy-egy izgató fotókkal teli kiadvány elkészítésére.

Tünde – nem utolsósorban – boldog édesanya is, Donatella nevű lánya pedig éppen a napokban ünnepelte a születésnapját. Talán ennek apropóján ruccantak el a mesés Szardínia szigetére, ahol az érett szépség ismét csak nem hazudtolta meg magát.

Elképesztő dekoltázst villantott, amit a férfi rajongók persze nem hagyhattak szó nélkül. A telt cicik számtalan dicséretet kaptak, a legnagyobb lelkesedést viszont azt váltotta ki, amikor Tünde mellett megjelent az immár 21 éves Donatella is.

Anya és lánya szinte versenyt domborítottak a fotókon, és a piros bikinit viselő Donatella mellett sem kellett szégyenkeznie a kétségkívül jó formában lévő naptárdívának. Kaptunk egy kis ízelítőt a vacsorájukból is, ahol Tünde választotta az emberesebb adagot, de ez így van rendjén.

„Jó nyaralást! Bikinis és bikini nélküli képeket kérünk!”

– szólt hozzá egy rajongójuk még az indulás született fotójukhoz, gyanítható azonban, hogy a kívánsága nem fog maradéktalanul teljesülni, pucér képeket aligha várhatunk az Olaszországban nyaraló hölgyektől.

Pedig jól tudjuk, hogy Tündétől nem áll távol a magamutogatás, már a karrierje is úgy indult 1990-ben, hogy fellépett a német RTL Plus csatorna Tutti-Frutti című pikáns műsorában. 50 lány közül válogatták be, és a show komoly lökést adott az ismertségének.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria