promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy durva TikTok-videó került elő Szegedi Fecsó párjáról – mindenkit sokkolt, amikor kiderült mi történt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Géczi Bea gyermeke véletlenül töltötte fel a felvételt a TikTok-ra.

Szegedi Fecsó körül nagy volt a csend, de a múltkor egy elég vicces eset miatt beszélt róla mindenki. Az üzletember az RTL Klubnak adott interjút, és hát nem vették észre, hogy Fecsóék ágy mellett az éjjeli szekrényen kint maradt egy méretes szexuális segédeszköz.

A vágókép csak pár pillanatig látszódott, de a szemfüles nézőknek ennyi pontosan elég volt, hogy kiszúrják a bakit. Lehet azért is maradt kint, mert nem verték nagy dobra, hogy ott van, vagy ezt bárki is megtudja.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea között volt mosolyszünet, de már minden rendben a kapcsolatukban. Utóbbi elég kínos pillanatokat élt át, mivel kikerült a TikTok-ra egy videó, amin azt jelenti be, hogy terhes.

Közben kiderült miről is van szó, és a Blondie művésznéven is ismert anyukának a gyerkőce egy régi videót talált meg, és azt tette ki véletlenül az internetre. Sajnos emiatt a sokkoló valamint szomorú részletek is nyilvánosságra kerültek.

„A felvétel még a korábbi terhességemnél készült, de mivel sajnos elvetéltem, így sosem mutattuk meg a nyilvánosságnak”

- nyilatkozta a Borsnak Bea, akit érthetően nagyon felkavart az eset.

Fecsó párja tavaly tudta meg, hogy állapotos. Sajnos később Bea orvosa közölte vele és a kedvesével hogy egészségügyi szempontból nagyon veszélyes lenne a terhesség, nem sokkal később így elvesztették a picit.

Ez is befolyásoló tényező volt, hogy anno szakítottak. Fecsó és Bea hamarosan arra készülnek, hogy összekötik az életüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás