promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
9 évvel idősebb nőnek udvarolt Harry herceg, egy igazi csúcsbombázónak csapta a szelet Meghan Markle előtt
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Travalyst
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg rengeteget randizott, mielőtt elvette Meghan Markle-t, sok pedig gondosan regisztrálva is van.

Harry herceg és Meghan Markle 2018-ban kötötték össze életüket, övék volt minden idők legpompásabb brit királyi esküvője, a ceremónia pedig a 21. század egyik legnagyobb médiaeseménye is volt, amelyet százmilliók követtek élő adásban világszerte. A lagziról ugyan már nem tudunk túl sok információt, az elmúlt négy évben mégis elég sok érdekesség kiderült. Többek között az is, hogy Károly hihetetlenül megindító beszédet mondott Harryről, egészen a gyerekkorától kezdte, míg eljutott oda, hogy Harry felnőtt lett. A lagzin álllítólag szem nem maradt szárazon Károly megindító szavaitól és mondataitól.

És persze előtte és utána is rengeteg cikk jelent meg azt firtatva, hogy kik voltak Harry és Meghan előző barátjai és barátnői, kikkel találkozgattak az évek alatt, kikhez fűzte őket laza romantikus viszony, vagy éppen kikkel fotózták le őket. Ez azért is volt érdekes, mivel Meghan már volt egyszer házas, mielőtt hozzáment volna a fiatal herceghez.

Ám Harrynek még több romantikus andalgása volt, köztük rengeteg ismert, tévés arc is vegyül a képbe.

És még popsztároknak is csapta a szelet, mint például a norvég szupersztár Camilla Romestrandnek, aki az Eddie The Gun formáció frontasszonya.

A legnagyobb korkülönbséges romantikus kapcsolata pedig Natalie Imburgliával volt, aki kilenc évvel idősebb Harrynél. Modell, dalszövegíró, illetve érdekesség, de Meghan Markle-höz hasonlóan színész is. Az 1990-es években az ausztrál Neighbours című sorozatban vált ismertté. Jött egy nagyon erős könnyűzenei karrier, több millió eladott lemezzel, majd később újra feltűnt több filmben is a gyönyörű modell, legismertebb szerepe a Johnny English című alkotásban volt, ő volt Lorna Campbell titkosügynök.

Íme egy erős válogatás, velük hozták kapcsolatba a lapok Harryt az évtizedek alatt:

(via Glamour)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás