promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terrorizálják VV Aureliót a börtönben? Egy ismerős most mindenről lerántotta a leplet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ egykori nyertese anno azt mondta, hogy ha muszáj, akkor megvédi magát.

A Való Világ hatodik szériájának egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé. A törvény rá is ugyanúgy vonatkozik, mint bárki másra így a celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie, ami egyáltalán nem kis idő.

Aurelió akkor szabadulhat hamarabb, ha odabent nem csinál semmi meggondolatlan dolgot. Ugyebár ilyenkor történik az, hogy jó magaviselet miatt hamarabb kiengedik a rácsok mögül.

A Való Világ egykori győztese a bevonulása előtt azt mondta, hogy természetesen nem fogja a bajt keresni, de ha helyzet úgy hozza, akkor meg tudja magát védeni. Aurelio biztosan elfoglalja valamivel magát, itt kint azonban van egy vállalkozása - a ruházati boltot addig a párja, Edit irányítja.

Közben felröppent néhány pletyka, hogy Aurelio mivel híresség, így kivételeznek vele a börtönben, amit a többi rab nem igazán néz jó szemmel, de nem tudni, hogy ebből mennyi az igaz.

Vajon terrorizálják a sztárt odabent? Egy ismerős most igyekezett helyre tenni a dolgokat és eloszlatni a pletykákat.

„Aurelióval minden rendben van, jól viseli a bentlétet és még ő nyugtatja  a hozzátartozóit, hogy kibírja és végig csinálja. Mindenesetre ez szerintem becsülendő dolog, hogy leüli a büntetését és nem tesz magában kárt, mint a nemrég elhunyt ismert közszereplő, illetve volt VV játékos”

- idézte a bennfentest az nlc.hu, aki egy zárt Facebook-csoportban írt.

A többség természetesen valamilyen szaftosabb pletykára lenne kíváncsi, de semmi ilyesmi nem szivárgott ki a börtönből. Nagyon úgy néz ki, hogy Aurelio sokkal jobban viseli a börtönt, mint azt sokan gondolták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás