promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiss Ramónának megtetszett a sármos fiú, vetkőztetni akarta
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna ruha nélkül akarta megnézni a fiatal fiút.

Hétfő este elindult a Pénzt vagy éveket új évada a TV2-n, aminek első adásában L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga próbálták meg megtippelni a pódiumon felsorakozó játékosok életkorát. Sajnos Juniorék már az elejétől kezdve nem voltak megáldva szerencsével, fordulóról-fordulóra egyre több pénzt buktak el.

Az egyik körben például 56 évesnek néztek egy 38 éves nőt, és az sem segített közelebb kerülniük a megoldáshoz, hogy a Sztár segítségnél Scarlett Johansson fotóját vetítették ki. L.L. Junior a Marvel Filmes Univerzum Fekete Özvegyét egy 40-es éveinek közepén járó nőnek gondolta, így aztán csaknem 3 millió forinttal lettek karcsúbbak csak egy fordulóban.

Juniorék ugyan bejutottak a fináléba, de ott ismét nem jártak szerencsével. A 77 éves asszony ismét kifogott rajtuk, egyszer sem tudták helyesen megtippelni az életkorát, így aztán egyetlen forint nélkül távoztak a Pénzt vagy éveket stúdiójából.

A keddi adásban Lékai-Kiss Ramóna és barátnője, Vanya Tímea fognak játszani. Az adáshoz közzétett előzetesben láthatjuk, ahogy egy fiatal, sármos fiú eléggé megtetszik a TV2 műsorvezetőjének, és megkérdezi Kasza Tibitől, hogy nem-e lehetne megnézni őt ruha nélkül is. Utána persze rögtön megpróbálta kimenteni magát a kínos helyzetből, és azzal védekezett, hogy csak Tímeának akarna ezzel kedvezni.

Abban biztosak lehetünk, hogy a fiatal fiú nem fogja levenni egyik ruhadarabját sem, azt viszont nem lehet ennyire jól megjósolni, hogy Ramóna és Tímea mennyi pénzt fognak majd nyerni; ha nyernek egyáltalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás