promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi nem jön vissza Baliról – ez áll a döntés hátterében
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi úgy döntött, nem jön vissza Magyarországra.

Sokakat felháborított, hogy Berki Mazsi két hónappal Berki Krisztián halála után Balira ment a kisbabájával. Az özvegy egy korábbi videójában indokolta meg, hogy miért éppen most utazott el külföldre, és miért éppen Indonéziába.

Az özvegy most váratlan döntést hozott: úgy határozott, hogy egy ideig nem tér vissza Magyarországra. Mazsi az Insta Story-jában indokolta meg, miért maradnak Balin.

„Búcsú... a csapat ma hazamegy. Nekünk viszont még dolgunk van Balival, vagy Balinak van dolga velünk... Volt, amikor nem hallgattam a megérzéseimre, de ma már ennek nem engedek. Tudom, hogy oka van a maradásunknak. Feller Adrienn azt mondta nekem: 'Az ajándékok mindig a komfortzónán kívül vannak”

Berki Mazsi legújabb videósorozatában, a Paradicsomban számol be lelki állapotáról. Elmondása szerint ezt azért tartja fontosnak, mert véleménye szerint ezzel segít olyanokon, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony nemrég beszélt arról, hogy ő nem is tudott Mazsiék utazásáról, csak az újságokból értesült róla. Azzal viszont, hogy Mazsi határozatlan időre elhagyta Magyarországot, meghiúsította a találkozót, amit a nagymama még korábban beszélt meg az özveggyel. Júlia asszony ugyanis július elején szeretett volna felutazni Budapestre, hogy lássa a kis Emmát. Így hogy Mazsiék még egy darabig Balin maradnak, ki tudja, hogy mikor találkozhat újra az unokájával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás